spot_img

H McLaren θέλει να αλλάξουν τα αποτελέσματα του GP ΗΠΑ

Η McLaren Racing θέλει να ασκήσει έφεση για τα τελικά αποτελέσματα του GP ΗΠΑ και θα ζητήσει το δικαίωμα επανεξέτασης της ποινής του Lando Norris. 

Πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο Grand Prix Μεξικού, η McLaren Racing προχώρησε σε μία κίνηση ώστε να αλλάξουν τα αποτελέσματα του αγώνα στο Τέξας. Η βρετανική ομάδα ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να διεκδικήσει το δικαίωμα επανεξέτασης της ποινής του Lando Norris στη μάχη του με τον Max Verstappen για το προσπέρασμα στον 52ο γύρο.

Ο Βρετανός οδηγός τιμωρήθηκε με ποινή 5 δευτερολέπτων από τους αγωνοδίκες και έχασε την 3η θέση. Ωστόσο το συμβάν προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις κυρίως λόγω της οδήγησης του Max Verstappen και την επιλογή των αγωνοδικών να μην εξετάσουν την κίνηση του Ολλανδού για να μείνει μπροστά από τον αντίπαλό του.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP ΗΠΑ στο παρακάτω βίντεο.

Ο Διεθνής Αγωνιστικός Κώδικας προβλέπει πως αν μία ομάδα βρει νέα δεδομένα και στοιχεία τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα την ημέρα του αγώνα σχετικά με ένα συμβάν. Εφόσον τα ευρήματα γίνουν αποδεκτά, οι αγωνοδίκες του GP ΗΠΑ μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνεδριάσουν για να εξετάσουν εάν πρέπει να αλλάξει η ποινή.

Η ακρόαση της McLaren θα πραγματοποιηθεί στις 14:30 τοπική ώρα (23:30 ώρα Ελλάδος).

Μέχρι τώρα είναι άγνωστο αν τα στοιχεία που θα παραθέσει η βρετανική ομάδα θα είναι αρκετά ώστε να «ανοίξει» η υπόθεση. Οποιαδήποτε αλλαγή στο αποτέλεσμα του αγώνα στο Τέξας θα έχει επιπτώσεις στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς οι Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις διεκδικούν τον τίτλο στους οδηγούς.

Επρεπε να τιμωρηθεί ο Norris για το προσπέρασμα στον Verstappen; Γιατί η οδήγηση του Verstappen προκαλεί αντιδράσεις; Έκαναν τη δουλειά τους οι αγωνοδίκες; Οι απαντήσεις παρακάτω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles