spot_img

Έρχεται το νέο Subaru Impreza στην Φρανκφούρτη (pics)

H Subaru επέλεξε την μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου της Ευρώπης για να κάνει την επίσημη παρουσίαση της νέας Impreza, με στόχο το μεγάλο της κοινό.

Το νέο μοντέλο της Ιαπωνικής εταιρίας κατασκευάζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα της εταιρίας, η οποία διατηρεί το ανατολίτικο στυλ και προσφέρει επίσης χαμηλό κέντρο βάρους και την σταθερότητα που θέλει ένας οδηγός στις στροφές. Φυσικά και το διάσημο σύστημα 4κίνησης Symmetrical All-Wheel Drive που έχει κάνει την Subaru τόσο διάσημη παραμένει αλώβητο.

Πέραν όμως του διάσημου συστήματος, το νέο Impreza θα εφοδιάζεται με το σύστημα EyeSight, στο οποίο περιλαμβάνει τα Adaptive Cruise Control, Automatic Pre-Collision Braking, Lane Departure and Sway Warning και Lane Keep Assist. Όλα σε ένα από τους Ιάπωνες.

Προς το παρόν, δεν έχουμε νεότερα για τα κινητήρια σύνολα που θα διαθέτει η νέα γενιά Impreza, με την εταιρία να κρατά προς το παρόν μυστικό το όλο θέμα. Περισσότερα θα μάθουμε με τον καιρό, οπότε μείνετε συντονισμένοι, μιας και ο Σεπτέμβριος πλησιάζει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles