spot_img

Marquez: «Αμφίρροπη, συναρπαστική και απαιτητική η χρονιά»

Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε τις διακοπές του και τώρα έρχεται στη Τσεχία “φρεσκαρισμένος” για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, πραγματοποίησε στα μέσα Ιουλίου δοκιμές στη πίστα του Brno, η οποία κατά γενική ομολογία ταιριάζει περισσότερο στη Yamaha. Όμως γνωρίζει πως κάθε αγώνας στο φετινό πρωτάθλημα του MotoGP είναι σημαντικός, καθώς ο 1ος με τον 5ο στη βαθμολογία έχουν διαφορά 26 βαθμούς.

Ο Marquez γέμισε τις μπαταρίες του και μίλησε για τη φετινή σεζόν, η οποία μοιάζει πιο αμφίρροπη από ποτέ, όπως ο ίδιος τονίζει.

Μια χρονιά τόσο αμφίρροπη είναι μεν συναρπαστική, αλλά συγχρόνως είναι και απαιτητική, που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος πάντα. Πρέπει να είσαι συνεχώς σ’ ένα πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης αλλά και να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα κάθε φορά. Γι’ αυτό και ήταν θετικό το τεστ στο Brno, διότι πέρα από το ότι μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε στη μοτοσυκλέτα, μας κράτησε και συγκεντρωμένους. Το Brno είναι μια ωραία πίστα, αλλά με πολλές αλλαγές κατεύθυνσης και πολλές υψομετρικές αλλαγές και γι’ αυτό είναι απαιτητική. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την παρουσία μας εδώ στο τεστ και να παλέψουμε για ένα βάθρο την Κυριακή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles