spot_img

Alonso: «Η Ferrari μπορούσε και έπρεπε να κερδίσει στη Σιγκαπούρη»

Ο Fernando Alonso μίλησε για τον αγώνα στη Σιγκαπούρη και τόνισε πως μία ακόμη ομάδα πέρα της McLaren είχε τη δυνατότητα να κερδίσει το Grand Prix.

Σε μια δήλωση που προκαλεί έκπληξη, ο Fernando Alonso ισχυρίστηκε ότι η Ferrari «έπρεπε να είχε κερδίσει» το Grand Prix Σιγκαπούρης. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ιταλική ομάδα στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Ισπανός θεωρεί ότι το μονοθέσιο της Ferrari ήταν το ταχύτερο το Σαββατοκύριακο στη Μαρίνα Μπέι.

Η Ferrari είχε απογοητευτική εμφάνιση στα δοκιμαστικά, με τους Charles Leclerc και Κάρλος Σάινθ να εκκινούν από την 9η και 10η θέση αντίστοιχα. Ο Leclerc έκανε λάθος στον γύρο του στο Q3 λόγω κακής θερμοκρασίας των ελαστικών του, ενώ ο Sainz είχε ατύχημα στην τελευταία στροφή. Παρά την κακή εκκίνηση, ο Leclerc κατάφερε να ανακάμψει και να τερματίσει πέμπτος, ενώ ο Sainz ολοκλήρωσε τον αγώνα στην έβδομη θέση, έχοντας κερδίσει θέσεις μέσω ενός πρώιμου pit stop.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Alonso εξέφρασε την άποψή του για τις δυνατότητες της Ferrari.

«Η Ferrari ήταν, κατά τη γνώμη μου, το ταχύτερο μονοθέσιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Έπρεπε να είχαν κερδίσει αυτόν τον αγώνα».

Όσον αφορά τον δικό του αγώνα, ο Alonso τερμάτισε στην όγδοη θέση, εκμεταλλευόμενος το pit stop για να προσπεράσει τον Nico Hulkenberg. Παρά την ικανοποιητική θέση, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η Aston Martin δυσκολεύτηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, και ότι το μονοθέσιο δεν είχε τον απαραίτητο ρυθμό.

«Ήμασταν τυχεροί που πήραμε βαθμούς. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να είμαστε 15οι και να είχαμε την ίδια αίσθηση».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles