spot_img

Αντιμέτωποι με φυλάκιση τρεις άνδρες για εκβιασμό στην οικογένεια Schumacher

Αντιμέτωποι με βαριές ποινές και τη φυλακή είναι τρεις άνδρες, καθώς εκβίαζαν την οικογένεια του Michael Schumacher για οικονομικό όφελος.

Γερμανοί εισαγγελείς απήγγειλαν κατηγορίες εναντίον τριών ανδρών που συνελήφθησαν νωρίτερα μέσα στο 2024 για φερόμενο σχέδιο εκβιασμού με στόχο την οικογένεια του θρύλου της Formula 1, Michael Schumacher. Βασικός ύποπτος της υπόθεσης είναι ένας 53χρονος με καταγωγή από την πόλη του Βούπερταλ, ο οποίος απείλησε να δημοσιοποιήσει ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο και ζήτησε 15 εκατομμύρια ευρώ από την οικογένεια του Schumacher.

Το αρχείο του φέρεται να περιλάμβανει εικόνες του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1 πριν και μετά το ατύχημα που είχε το 2023 στις γαλλικές Άλπεις που τον άφησε με σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα.

Το φωτογραφικό υλικό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημεριδας Guardian προήλθε από έναν άλλο 53χρονο, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας για την οικογένεια Schumacher μέχρι το 2021. Είναι ύποπτος ότι πούλησε το υλικό για ένα «πενταψήφιο» ποσό και ενδέχεται να αντιμετωπίσει μια «σημαντική» ποινή φυλάκισης με την κατηγορία ότι ήταν συνεργός σε απόπειρα εκβιασμού και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Οι εισαγγελείς λένε ότι ο βασικός ύποπτος τηλεφώνησε πολλές φορές σε έναν υπάλληλο της οικογένειας Schumacher τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους για να ζητήσει τα χρήματα. Φέρεται να απείλησε ότι θα δημοσιέυε τις εικόνες στο διαδίκτυο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.


Ο κύριος ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα εκβιασμού με μέγιστη ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια. Ωστόσο οι εισαγγελείς σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρουν ότι η ποινή θα μπορούσε να μειωθεί καθώς η απειλή δεν εφαρμόστηκε.

Ο 30χρονος γιος του άνδρα του Βούπερταλ κατηγορήθηκε ότι ήταν συνεργός σε εκβιασμό. Έπειτα από εντολή του πατέρα του, του ζητήθηκε να δημιουργήσει μια μη ανιχνεύσιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να αποστείλει στην οικογένεια Schumacher δείγματα του υλικού εκβιασμού σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

Η οικογένεια ειδοποίησε τις αρχές στην Ελβετία, όπου ο Schumacher λαμβάνει φροντίδα στο σπίτι της οικογένειάς του μετά το ατύχημα. Ελβετοί ερευνητές εντόπισαν το οικόπεδο στη Γερμανία μέσω του αριθμού τηλεφώνου που χρησιμοποιήθηκε για την κλήση στην οικογένεια.

Ο Schumacher συνεχίζει τη μακρά ανάρρωσή του στο σπίτι του στην Ελβετία, σχεδόν 11 χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles