spot_img

Απογοητευμένος ο Hamilton από τη Mercedes: «Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω»

Ο Lewis Hamilton είχε τη χειρότερη δυνατή στρατηγική από τη Mercedes στο GP Σιγκαπούρης και έφυγε από τη Μαρίνα Μπέι απογοητευμένος.

Έχοντας εξασφαλίσει τις θέσεις 3 και 4 στις κατατακτήριες δοκιμές του, η Mercedes ήταν σε θέση να διεκδικήσει και τις δύο θέσεις του βάθρου στο Grand Prix Σιγκαπούρης. Τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά για τη γερμανική ομάδα στον αγώνα των 62 γύρων, καθώς είδε το μονοθέσιο του George Russell να παίρνει την 4η θέση, ενώ αυτό του Lewis Hamilton να περνά τη γραμμή του τερματισμού στην 6η θέση.

  • Μην ΑΠΟΨΕ, Τρίτη 24/9 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Σιγκαπούρης. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

Ο Hamilton ήταν αντιληπτό από την πρώτη στιγμή πως είχε τη λάθος στρατηγική. Η Mercedes του έβαλε τη μαλακή γόμα για το πρώτο stint και ως αποτέλεσμα έπρεπε να μπει νωρίς για αλλαγή ελαστικών λόγω της έντονης φθοράς που αντιμετώπιζε. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τερματισμό ήταν πολύ απογοητευμένος με τη στρατηγική που όρισε η γερμανική ομάδα.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω έπειτα από έναν τόσο δύσκολο αγώνα. Αυτή η χρονιά είναι μια μεγάλη δοκιμασία για όλους μας και πιέζουμε ολοένα και πιο σκληρά. Δεν τα κάνουμε όλα πάντα σωστά και αυτό έγινε στη Σιγκαπούρη με τη στρατηγική. Κάθε απόφαση που παίρνουμε έχει καλές προθέσεις, απλά μερικές φορές αποδεικνύονται λάθος. Είναι αρκετά εκνευριστικό αλλά είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Oscar Piastri στο GP Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Στους τελευταίους αγώνες η Mercedes έχει πέσει σε δυναμική, κάτι το οποίο ανησυχεί σημαντικά τον Hamilton:

«Έχουμε χάσει ταχύτητα σε σχέση με τους αντιπάλους μας στους τελευταίους αγώνες και προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί έχει συμβεί αυτό. Θα πάμε στον αγώνα του Όστιν με αποφασιστικότητα. Είναι ακόμη μια ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε όταν παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Ελπίζω να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός με το μονοθέσιο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles