spot_img

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν από τον Andretti για απειλές της Liberty Media

O Mario Andretti προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με τις προθέσεις της Liberty Media για την προσπάθεια της Andretti Global να εισέλθει στη Formula 1.

Νέες διαστάσεις παίρνει η προσπάθεια της Andretti Global να γίνει η 11η ομάδα της Formula 1 τα επόμενα χρόνια. Η αμερικανική ομάδα του Michael Andretti προσπαθεί τα τελευταία δύο χρόνια να πάρει το πράσινο φως και εισέλθει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ. Μετά το Grand Prix Μαϊάμι, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του πρώην πρωταθλητή της Formula 1, Μάριο Αντρέτι, με τον CEO του σπορ Stefano Domenicali και τον CEO της Liberty Media (ιδιοκτήτρια της F1), Greg Maffei.

  • Όλα όσα έγιναν στο Grand Prix Μονακό και όχι μόνο θα τα συζητήσουμε την Τρίτη, 28/5 στις 9μμ στη LIVE εκπομπή μας για τηv F1 εδώ.

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε εάν υπήρξε η οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν. Όλα όμως άλλαξαν οι δηλώσεις του Mario Andretti στο NBC οι οποίες προκαλούν σοκ.

«Μου ζητήθηκε να πάω στην Ουάσιγκτον για να συζητήσουμε (την είσοδο της Andretti στην F1). Προσπαθούσα να εξηγήσω κάποια πράγματα στον Stefano (Domenicali) όταν ο κ. Maffei διέκοψε τη συζήτηση και είπε: “Mario, θέλω να σου πω ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε ο Michael (Andretti) να μην μπει ποτέ στη Formula 1”. Δεν μπορούσα να πιστέψω τα λόγια του. Με προσγείωσε απότομα. Δεν γνώριζα πως το ζήτημα ήταν τόσο προσωπικό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν σαν να διαπερνούσε μια σφαίρα την καρδιά μου».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Τον περασμένο Οκτώβριο η FIA έδωσε έγκριση στην Andretti Global ώστε να εισέλθει στη Formula 1. Ωστόσο η FOM «έκλεισε» την πόρτα στην αμερικανική ομάδα με τις αιτιολογίες της να προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του RACER, ο Maffei αρνήθηκε αυτή την εκδοχή των γεγονότων. Αντιθέτωw, ισχυρίστηκε ότι ο Αντρέτι ήταν αυτός που τον προσέγγισε ώστε να συζητήσουν διάφορα θέματα.

Παρά τη συνεχή αντίσταση, η Andretti Global συνεχίζει κανονικά τις εργασίες της ώστε να εισέλθει στο grid το 2026. Πρόσφατα εγκαινίασε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Σίλβερστον της Μ. Βρετανίας, ενώ έχει προσλάβει τον τέως τεχνικό διευθυντή της F1, Pat Symonds, ως ειδικό σύμβουλο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles