spot_img

Αποκλείστηκε ο Russel, η νίκη στο Hamilton στο GP Βελγίου

Αναπάντεχη εξέλιξη στο GP Βελγίου καθώς ο George Russell έχασε τη νίκη λόγω τεχνικής παρατυπίας στο μονοθέσιό του κι έτσι ο Lewis Hamilton είναι ο νικητής.

Το δράμα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στη Formula 1, καθώς έχουμε αλλαγή στην κατάταξη του Grand Prix Βελγίου. Ο George Russell, ο οποίος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα και έχασε τη νίκη.

  • Μην χάσετε την Τρίτη 30/7 στις 21:00 την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Λίγη ώρα μετά από τον τερματισμό του αγώνα, η W15 του Russell βρέθηκε εκτός κανονισμών. Η ζυγαριά της FIA έδειξε 796,5 κιλά, 1,5 κιλό πιο κάτω από το κατώτατο όριο που ορίζουν οι κανονισμοί. Λόγω του ότι πρόκειται για τεχνική παράβαση, οι κανονισμοί είναι άσπρο/μαύρο.

Έτσι, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να τον μηδενίσουν από τα αποτελέσματα λόγω της τεχνικής παρατυπίας.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας και τη δραματική νίκη της McLaren πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Αυτή η εξέλιξη δίνει τη νίκη στον Lewis Hamilton, ο οποίος είχε το προβάδισμα του αγώνα για το μεγαλύτερο μέρος του. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έστω και με αυτόν τον τρόπο έφτασε στην 105η νίκη της καριέρας του και δεύτερη φετινή.

Αλλαγές είχαμε και στις άλλες θέσεις της 10άδας όπως είναι φυσικό. Ο Όσκαρ Πιάστρι πήρε τη 2η θέση ενώ στο βάθρο προβιβάστηκε ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari. Τέταρτος είναι πλέον ο Max Verstappen και ακολουθούν οι: Lando Norris, Carlos Sainz, Sergio Perez, Fernando Alonso, Esteban Ocon και Daniel Ricciardo.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles