spot_img

Δυσοίωνο το μέλλον του Ricciardo στην F1

O Daniel Ricciardo βλέπει τη θέση του στη Formula 1 να κινδυνεύει ολοένα και περισσότερο να αντικατασταθεί στην RB το αργότερο το 2025.

Ο Daniel Ricciardo έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμά του στη McLaren Racing τη διετία 2021-2022 έχασε τη θέση του στη Formula 1. O Αυστραλός βρήκε ως «σανίδα σωτηρίας» τη Red Bull και μια θέση στη Scuderia AlphaTauri (σημερινή RB) στα μισά του 2023.

Παρά την επιστροφή του σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει και νιώθει ασφάλεια, οι εμφανίσεις είναι κατώτερες μέχρι τώρα από τον Γιούκι Τσουνόντα. Εδώ και καιρό η θέση του κινδυνεύει και πλέον είναι σχεδόν δεδομένο πως θα τη χάσει ενόψει 2025.

Ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Helmut Marko, αποκάλυψε στηv kleinezeitung πως σύντομα ο Λίαμ Λόσον θα βρίσκεται στο μονοθέσιο της RB.

«Οι μέτοχοι έχουν αποφασίσει πως η RB είναι μια junior ομάδα και πρέπει να δράσουμε αναλόγως. Ο στόχος αρχικά ήταν ο Ρικάρντο να είναι υποψήφιος για μια θέση στη Red Bull Racing εάν είχε κάνει φοβερές εμφανίσεις. Η θέση αυτή ανήκει πλέον στον Sergio Perez και το προηγούμενο πλάνο δεν ισχύει πλέον. Πρέπει να βάλουμε έναν νέο οδηγό στη δεύτερη ομάδα. Αυτός θα είναι ο Liam Lawson».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #147 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Οι δηλώσεις του Marko δημοσιεύονται λίγες ημέρες μετά τις φήμες πως η Audi επιθυμεί να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Lawson. Ο Νεοζηλανδός έχει όρο στο συμβόλαιό του πως αν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει υπογράψει για θέση σε μια από τις δύο ομάδες της Red Bull στη Formula 1, τότε είναι ελεύθερος να φύγει.

Με τον Lawson πλέον να είναι με το ένα πόδι μέσα στο cockpit του μονοθεσίου της RB, το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα κάνει ο Daniel Ricciardo την επόμενη χρονιά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles