spot_img

Επίσημο: Ο Antonelli διάδοχος του Hamilton στη Mercedes το 2025

Ο Andrea Kimi Antonelli ανακοινώθηκε επίσημα ως ο αντικαταστάτης του Lewis Hamilton και θα κάνει ντεμπούτο στη Formula 1 το 2025.

Την Παρασκευή ο Kimi Antonelli είχε μία άσχημη έξοδο στις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix Ιταλίας, προκαλώντας ζημιές στο μονοθέσιο του George Russell. Μία ημέρα αργότερα ο 18χρονος Ιταλός ανακοινώθηκε από την Mercedes-AMG F1 ως ο επίσημος οδηγός της ομάδας της Formula 1 για το 2025, δίπλα στον Βρετανό.

Ο Antonelli αγωνίζεται στη Formula 2 με την Prema Racing, μετρώντας φέτος δύο νίκες. Στην Mercedes F1 θα πάρει τη θέση του Lewis Hamilton, ο οποίος θα μεταπηδήσει στη Ferrari από την επόμενη σεζόν. O Andrea Kimi Antonelli – όπως είναι το πλήρες όνομά του – μπήκε στην ακαδημία οδηγών της Mercedes από το 2019, σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Image

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff ανέφερε σχετικά με την προαγωγή του Antonelli στη Formula 1.

«Το οδηγικό μας δίδυμο για το 2025 συνδυάζει την εμπειρία, το ταλέντο, τα νιάτα και την ταχύτητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτά που ο George και ο Kimi θα προσφέρουν στην ομάδα τόσο ατομικά ο καθένας όσο και ως συνεργάτες. Η νέα μας σύνθεση είναι τέλεια για να ανοίξει το νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Είναι επίσης απόδειξη της αποτελεσματικότητας του προγράμματός μας για νέους οδηγούς και της πίστης μας σε ταλέντα που αναπτύσσονται εντός».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με συζήτηση και ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο Grand Prix Ολλανδίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles