spot_img

Έρχονται με τετρακίνηση οι νέες BMW M3 και M4

Η BMW είναι έτοιμη να παρουσιάσει αργότερα μέσα στο έτος τις M3 και M4, οι οποίες θα διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης όπως αναφέρουν οι τελευταίες φήμες.

Η γερμανική εταιρεία θέλει να μεγαλώσει τη γκάμα της και να ενσωματώσει και στο M τμήμα της την τετρακίνηση, την οποία έχει καθιερώσει πλέον στην απλή έκδοση της σειράς 3. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσει στην άκρη τη κίνηση στους πίσω τροχούς, μιας και οι παραδοσιακές τάσεις της θα παραμείνουν και με το παραπάνω.

Η κίνηση αυτή να ενσωματωθεί η τετρακίνηση στις M3 και M4, έρχεται έπειτα από την επιτυχημένη προσθήκη της στην M5, παρά το γεγονός πως κοστίζει σε απλότητα και συνολικό βάρος.

Η καρδιά των BMW M3 και M4 θα αποτελείται από τον 6-κύλινδρο twin-turbo κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 473 ίππους. Αυτό σημαίνει πως θα παράγει 50 παραπάνω απ’ ό,τι οι στάνταρ εκδόσεις. Τον κινητήρα αυτό θα τον μοιράζονται με τις επερχόμενες X3M και X4M, πράγμα που σημαίνει πως το 2019 θα είναι το πιο έντονο για το τμήμα M, μέχρι σήμερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Επιπλέον, μέχρι το τέλος του έτους θα δούμε παρουσιάσεις στις εκδόσεις M από τις X5 και X6, συν την M8 στις μορφές coupe, κάμπριο και Grand Tourer.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles