spot_img

F1, Ολλανδία: Το πρόγραμμα του Grand Prix

Παίρνουμε χαρτί και στυλό για να σημειώσουμε το πρόγραμμα του Grand Prix Ολλανδίας το επερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο, το πρώτο μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Το Grand Prix Ολλανδίας στο Ζάντβορτ επιστρέφει αυτό το τριήμερο και υπόσχεται μοναδικό θέαμα. Η πίστα, γνωστή για τις απαιτητικές στροφές και την ιδιαίτερη διαμόρφωση της, αποτελεί πρόκληση για τις ομάδες καθώς η Formula 1 επιστρέφει από το καλοκαιρινό της διάλειμμα.

Ο Max Verstappen, με την υποστήριξη των θερμών Ολλανδών φιλάθλων, θέλει να διατηρήσει την κυριαρχία του, ενώ η McLaren, η Mercedes, η Ferrari και οι υπόλοιπες ομάδες θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το προβάδισμά του.

Το Ολλανδικό GP και η πίστα του Ζάντβορτ επανήλθαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της F1 το 2021, έπεται από απουσία πολλών ετών. Η πίστα έχει μήκος 4,259 χιλιόμετρα, είναι δηλαδή μία από τις μικρότερες στο καλεντάρι, και ο αγώνας της Κυριακής θα έχει διάρκεια 72 γύρων.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

O επίσημος προμηθευτής ελαστικών της Formula 1, η Pirelli, θα φέρει στην Ολλανδία τις τρεις πιο σκληρές γόμες της γκάμας της, δηλαδή τις C1 (σκληρή), C2 (μεσαία) και C3 (μαλακή).

To GP Ολλανδίας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ANT1+.

Πρόγραμμα Grand Prix Ολλανδίας σε ώρες Ελλάδος

Παρασκευή, 23 Αυγούστου

13:30-14:30 – Πρώτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

17:00–18:00 – Δεύτερη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

Σάββατο, 24 Αυγούστου 

12:30 – 13:30 – Τρίτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

16:00 – 17:00 – Κατατακτήριες Δοκιμές

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024

16:00 – Αγώνας

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles