spot_img

Ferrari: «Ο Hamilton έρχεται για το 8ο, όχι για τη σύνταξη»

Στη Scuderia Ferrari πιστεύουν πως ο Lewis Hamilton μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά και στο μυαλό του είναι μόνο η οδήγηση και όχι ένας παχυλός μισθός.

Η Scuderia Ferrari έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη του 2024 όταν ανακοίνωσε πως ο Lewis Hamilton θα γίνει οδηγός της από την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Βρετανός οδηγός θα αφήσει τη Mercedes-AMG για να βρει νέο… σπίτι και έχει ως απώτερο στόχο να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους.

Η ιταλική ομάδα περιμένει τον Hamilton να οδηγήσει το μονοθέσιο του 2025 και να τη βοηθήσει να κάνει ένα βήμα παραπέρα. Για χρόνια ο Βρετανός ήταν διακαής πόθος της Ferrari και του προέδρου της, John Elkann, ο οποίος κατάφερε να τον πείσει να μετακομίσει στο Μαρανέλο.

Ο Elkann μιλώντας από το Παρίσι στο οποίο βρέθηκε για να δει Ιταλούς αθλητές που παίρνουν μέρος στου Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε για τον Hamilton και είπε:

«O HAmilton και η Ferrari βρήκαν ο ένας τον άλλο. Έρχεται στη Ferrari για να κερδίσει και μαζί του θα γίνουμε ολοένα και πιο δυνατοί, καθώς περιμένουμε μεγάλες προκλήσεις στο μέλλον. Ο Hamilton θέλει αυτή την πρόκληση, δεν έρχεται για να πάρει σύνταξη».

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν και την ανάλυση του GP Βελγίου πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Ο πρόεδρος της Ferrari αναφέρθηκε επίσης στον τομέα ο οποίος μπορεί να κρίνει όχι μόνο τη φετινή σεζόν της Formula 1 αλλά και αυτή του 2026:

«Φέτος στη Formula 1 υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και αυτό κάνει το πρωτάθλημα πολύ πιο ενδιαφέρον. Το τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος θα είναι πολύ σημαντικό γιατί το 2025 τα μονοθέσια δεν θα έχουν μεγάλες εξελίξεις».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles