spot_img

GP Μ. Βρετανίας FP3: Ήρθε η βροχή και ο Russell στην κορυφή

Ο George Russell ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Μ. Βρετανίας σε μια διαδικασία που επηρεάστηκε σημαντικά από τη βροχή.

Η δεύτερη ημέρα από τις τρεις του Grand Prix Μ. Βρετανίας ξεκίνησε πολύ διαφορετικά από τη χθεσινή. Η βροχή έκανε την εμφάνισή της στην πίστα του Σίλβερστον και αυτό άλλαξε τα δεδομένα τόσο για οδηγούς όσο και για ομάδες. Με τις συνθήκες να είναι διαφορετικές, υπήρξε μεταβολή στη δυναμική των ομάδων.

Ταχύτερος του FP3 ήταν ο George Russell της Mercedes-AMG. O Βρετανός οδηγός με τα ενδιάμεσα ελαστικά σημείωσε το 1:37,529 και ήταν μόλις 35 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Lewis Hamilton. Η W15 έδειξε πολύ δυνατή στο βρεγμένο οδόστρωμα του Σίλβερστον και σε περίπτωση που παραμείνουν έτσι οι συνθήκες δεν αποκλείεται οι δύο οδηγοί της Mercedes να παλέψουν για την pole position.

Στην 3η θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Lando Norris της McLaren Racing, o οποίος ήταν μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου μακριά από την κορυφή. Ο νεαρός Βρετανός ήταν αυτός που είχε πάρει την sprint pole στην Κίνα πριν από μερικούς μήνες. Στην 4η θέση ήταν ο Κάρλος Σάινθ της Scuderia Ferrari, ο οποίος ήταν 0,6 δλ πιο αργός από τον Ράσελ.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας και τη μάχη Max Verstappen-Lando Norris. Πατήστε κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Μόλις στην 5η θέση ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing, με τον Ολλανδο να μην είναι όσο γρήγορος θα ήθελε και τα 0,8 δλ διαφοράς από τον ταχύτερο Ράσελ δεν «λένε» ψέματα. Ο Charles Leclerc ακολούθησε στην 6η θέση ενώ 7ος ήταν ο Oscar Piastri με τη δεύτερη MCL38. Ο Fernando Alonso ήταν στην 8η θέση για την Aston Martin, μπροστά από τους Sergio Perez με Red Bull και Nico Hulkenberg με Haas.

H διαδικασία διεκόπη προσωρινά όταν ο Pierre Gasly της Alpine βγήκε εκτός πίστας στη στροφή 15. Ο Γάλλος κόλλησε στην αμμοπαγίδα και προκάλεσε τη μοναδική κόκκινη σημαία του FP3.

Η δράση συνεχίζεται στις 17:00 ώρα Ελλάδος με τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Μ. Βρετανίας.

Αποτελέσματα FP3 GP Μ. Βρετανίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles