spot_img

GP Μεξικού FP3: Κυρίαρχη η McLaren με ταχύτερο τον Piastri

O Oscar Piastri της McLaren ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Μεξικού και πλέον άπαντες εστιάζουν στη μάχη της pole position που ακολουθεί.

Το FP3 του GP Μεξικού διάρκειας μίας ώρας ήταν η τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Autodromo Hermanos Rodriguez. Οι ομάδες συνέχισαν το πρόγραμμά τους ώστε να βελτιστοποιήσουν το στήσιμο των μονοθεσίων τους και οι οδηγοί με τη σειρά τους να τα πιέσουν στο όριο.

Ταχύτερος στο FP3 ήταν ο Oscar Piastri της McLaren Racing. O Αυστραλός με τη μη αναβαθμισμένη MCL38 σημείωσε το 1:16,492 έχοντας τη μαλακή γόμα ελαστικών. Η McLaren φαίνεται πως βρήκε τις ρυθμίσεις που ήθελε στο μονοθέσιό της, με τον Lando Norris να της δίνει το 1-2 έχοντας διαφορά 0,059 δλ από τον teammate του. Στην 3η θέση ήταν ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari, o οποίος ήταν τρία δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από τον πρωτοπόρο Piastri.

Ο Max Verstappen μπορεί να πήρε την 4η θέση όμως ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τους οδηγούς της McLaren. O Ολλανδός είχε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά της RB20. Πίσω του ήταν ο Lewis Hamilton με τη Mercedes W15, o οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τη διαφορά του από την κορυφή. Στην 6η θέση ήταν ο Charles Leclerc με τη δεύτερη SF-24, με τον Μονεγάσκο να μην μπορεί να αξιοποιήσει την ταχύτητα του μονοθεσίου του.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP ΗΠΑ στο παρακάτω βίντεο.


Στην 7η θέση ήταν ο Yuki Tsunoda της RB, o οποίος ξεπέρασε τον πολύ προσεκτικό George Russell. Ο Kevin Magnussen της Haas ήταν στην 9η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Liam Lawson της RB.

H δράση συνεχίζεται τα μεσάνυχτα με τι κατατακτήριες δοκιμές που θα ορίσουν τη σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα. .

Αποτελέσματα FP3 GP Μεξικού

Image

Επρεπε να τιμωρηθεί ο Norris για το προσπέρασμα στον Verstappen; Γιατί η οδήγηση του Verstappen προκαλεί αντιδράσεις; Έκαναν τη δουλειά τους οι αγωνοδίκες; Οι απαντήσεις παρακάτω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles