spot_img

GP Ουγγαρίας FP3: O Norris ξανά στην κορυφή, ερωτηματικό η Red Bull

O Lando Norris ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Ουγγαρίας, παίρνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά του στο τριήμερο και στο 1-2 η McLaren. 

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίστηκε η δράση στο Grand Prix Ουγγαρίας, με το FP3 να μας δίνει μια επιπλέον γεύση του τι να περιμένουμε στη συνέχεια του τριημέρου. Σε αντίθεση με την Παρασκευή, η θερμοκρασία αέρα ήταν 4 βαθμούς Κελσίου κάτω, ενώ η θερμοκρασία πίστας ήταν 20 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη.

Ταχύτερος μετά την τελευταία ώρα δοκιμών στο Χανγκαρόρινγκ ήταν ο Lando Norris της McLaren Racing. O Βρετανός οδηγός με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:16,098 και πήρε τον τίτλο του φαβορί για τη μάχη της pole position. Ο οδηγός που τον πλησίασε περισσότερο από όλους ήταν ο teammate του, Oscar Piastri, ο οποίος χάρισε στη McLaren το 1-2. Ο Αυστραλός ήταν μόλις 44 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από την κορυφή.

Στην 3η θέση της κατάταξης ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing. H αυστριακή ομάδα ακολούθησε ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα από τις υπόλοιπες ομάδες, με τον Ολλανδό να είναι δύο δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από την κορυφή. Μένει να δούμε όμως αν η διαφορά αυτή θα παραμείνει στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Όπως όλα δείχνουν οι McLaren και Red Bull Racing θα είναι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο τριήμερο και αυτό μαρτυρούν τα τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου διαφοράς του Norris από τον 4ο George Russell. Στην 5η θέση ήταν ο Carlos Sainz με τη Ferrari SF-24, μπροστά από τον φορμαρισμένο Daniel Ricciardo της RB.

Ακολούθησε ο Alex Albon της Williams, ενώ στην 8η θέση ήταν ο πάντα γρήγορος στον ένα γύρο Nico Hulkenberg της Haas. O Yuki Tsunoda  έφερε τη δεύτερη RB στην πρώτη 10άδα την οποία συμπλήρωσε ο Lewis Hamilton της Mercedes. Εκτός αυτής ήταν οι Charles Leclerc και Sergio Perez, οι οποίοι σημείωσαν τον 11ο και τον 13ο ταχύτερο χρόνο αντίστοιχα.

Η δράση συνεχίζεται στις 17:00 ώρα Ελλάδος με τις κατατακτήριες δοκιμές.

Αποτελέσματα FP3 GP Ουγγαρίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles