spot_img

H Aston Martin μετά τον Newey θέλει να «κλέψει» και τον Verstappen

Η Aston Martin δείχνει πως δεν αστειεύεται με τη Formula 1 καθώς ο επόμενος της στόχος μετά τον Adrian Newey είναι ο Max Verstappen.

Η Aston Martin θέλει να κυριαρχήσει στη Formula 1 και το δείχνει με κάθε τρόπο. Πέρα από το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο, μεγάλη επένδυση έχει γίνει στην πρόσληψη κορυφαίων στελεχών. Η τελευταία και πιο ηχηρή ήταν αυτή του Adrian Newey, o oποίος θα «ντυθεί» στα πράσινα από το 2025.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Lawrence Stroll, δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Τώρα βάζει ως στόχο τον Max Verstappen της Red Bull Racing, ώστε να δημιουργήσει μία νέα «Super Team» στη Formula 1. Σύμφωνα με το ιταλικό Autosprint οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει και η έναρξη της συνεργασίας τους προορίζεται για το 2026.

Για να γίνει αυτό πραγματικότητα πρέπει οι σχέσεις του Verstappen με τη Red Bull Racing να φτάσουν σε τέτοιο σημείο που η ρήξη να είναι μη αναστρέψιμη. Ήδη οι φήμες πως ο Ολλανδός πολυπρωταθλητής σκέφτεται να αποχωρήσει από τους «ταύρους» κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP Ιταλίας μπροστά σε χιλιάδες τιφόζι.

Το δέλεαρ της Aston Martin δεν είναι μονάχα οι μεγάλες της φιλοδοξίες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και ο Newey, τον οποίο ο Verstappen γνωρίζει πολύ καλά. Είναι και για τη Honda, η οποία θα συνεργαστεί από το 2026 με την Aston Martin και ο Ολλανδός έχει εξαιρετικές σχέσεις με την ιαπωνική εταιρεία, καθώς τον έχει βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό στην κατάκτηση όλων των τίτλων του στη Formula 1. Οι Ιάπωνες μάλιστα δεν είχαν αποκλείσει στο παρελθόν εκ νέου συνεργασία με τον Φερστάπεν και η πιθανή μετεγγραφή του στην Aston Martin θα ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, η Aston Martin θέλει τον Verstappen δίπλα στον Fernando Alonso. Ο Ολλανδός, εφόσον υπογράψει στη βρετανική ομάδα, θα αντικαταστήσει τον Lance Stroll, ο οποίος προορίζεται για το πρόγραμμα της Aston Martin στην κατηγορία Hypercar του WEC με την Aston Martin Valkyrie.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Μπορεί ο Charles Leclerc να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 από φέτος; Η απάντηση παρακάτω.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τα μεγάλα λάθη της McLaren στην προσπάθειά της να πάρει φέτος πρωτάθλημα στους οδηγούς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles