spot_img

H Ferrari εξελίσσει ήδη το μονοθέσιο του Hamilton

Οι ετοιμασίες για το 2025 έχουν ξεκινήσει στη Scuderia Ferrari, καθώς το πρώτο κόκκινο μονοθέσιο που θα οδηγήσει ο Lewis Hamilton έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως».

Στη φετινή αγωνιστική σεζόν η Scuderia Ferrari έχει κάνει πολύ μεγάλα άλματα προόδου. Η SF-24 είναι ένα πολύ ταχύτερο μονοθέσιο από την SF-23 και έχει κερδίσει δύο από τους οκτώ αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Ο Carlos Sainz κέρδισε στην Αυστραλία και ο Charles Leclerc στο Μονακό.

Η Ferrari παρουσίασε ένα πολύ σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων στον αγώνα της Ίμολα. Η απόδοση του μονοθεσίου βελτιώθηκε σημαντικά και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή. Παρά το γεγονός πως η δουλειά των τεχνικών στο Μαρανέλο είναι πυρετώδης, οι Ιταλοί δεν εστιάζουν μόνο στο φετινό μονοθέσιο.

Ο επικεφαλής της Scuderia, Fred Vasseur, αποκάλυψε στο motorsport.com πως η ομάδα του έχει ήδη ξεκινήσει να εξελίσσει το μονοθέσιο του 2025.

«Ένα μέρος της ομάδας δουλεύει ήδη στις επόμενες αναβαθμίσεις που θα δούμε εντός της σεζόν και άλλα μέλη μας έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για το επόμενο μονοθέσιό μας. Έχουμε ήδη δώσει το πράσινο φως για την εξέλιξη του μονοθεσίου του 2025. Επιπλέον, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό η εξέλιξη της μονάδος ισχύος του 2026. Από πλευράς σασί και αεροδυναμικής μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις αυτή τη στιγμή διότι δεν έχουν επισφραγιστεί οι τεχνικοί κανονισμοί του 2026 ακόμα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 


Η Ferrari φημολογείται πως ενδέχεται να ακολουθήσει ένα πολύ διαφορετικό μονοπάτι το 2025 στην εξέλιξη του μονοθεσίου σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια. Η SF-25 (αν ονομάζεται έτσι) θα είναι το πρώτο κόκκινο μονοθέσιο που θα οδηγήσει στην καριέρα του ο Lewis Hamilton.

Όπως αναφέρει το motorsport.com η ιταλική ομάδα είναι πιθανό να αλλάξει σε pull-rod εμπρός ανάρτηση, όπως έχουν δύο ακόμα κορυφαία μονοθέσια του grid. Αυτά δεν είναι άλλα από τις Red Bull RB20 και McLaren MCL38.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles