spot_img

H πρόταση του Χάμιλτον για καλύτερους αγώνες στο Μονακό

Ο Lewis Hamilton αναγνώρισε πως ο αγώνας του 2024 στο Μονακό ήταν βαρετός και προτείνει μια εναλλακτική λύση για αγώνες με δράση και θέαμα.

Το Grand Prix Μονακό απέδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο δύσκολο είναι το προσπέρασμα για τους οδηγούς. Οι 10 πρώτοι της κατάταξης τερμάτισαν στις θέσεις από τις οποίες εκκίνησαν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία.

Επιπλέον η εμφάνιση της κόκκινης σημαίας στον πρώτο γύρο του αγώνα επέτρεψε στην πλειονότητα των οδηγών να αλλάξει ελαστικά κατά τη διακοπή του. Έτσι, είχαν τη δυνατότητα να πάνε μέχρι το τέλος των 78 γύρων δίχως να κάνουν άλλη αλλαγή ελαστικών.

Στον κόσμο των social media υπήρξαν διάφοροι χαρακτηρισμοί σχετικά με την έλλειψη δράσης στο Grand Prix. Ο Lewis Hamilton ρωτήθηκε σχετικά με το πώς ο αγώνας στο Πριγκιπάτο μπορεί να γίνει πιο συναρπαστικός.

Ο Βρετανός της Mercedes-AMG, ο οποίος τερμάτισε 7ος, είπε την άποψή του σχετικά.

«Μπορώ να φανταστώ γιατί οι θεατές αποκαλούσαν τον αγώνα βαρετό. Τα ελαστικά μπορούν να κάνουν ολόκληρο τον αγώνα στο Μονακό, οι γόμες ελαστικών είναι πάρα πολύ σκληρές. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κάνουμε πιο ενδιαφέροντα τον αγώνα. Ίσως αν κάνουμε υποχρεωτικά τα τρία pit-stop στον αγώνα τότε θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον ο Hamilton ρωτήθηκε σχετικά με την πρόοδο της Mercedes στους τελευταίους αγώνες.

«Προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε τριήμερο και να κάνω τα πάντα για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω την ομάδα να φέρνει αναβαθμίσεις. Στους τελευταίους τρεις αγώνες είχαμε αναβαθμίσεις, στο Μονακό είχαμε επίσης νέα κομμάτια. Η αναβάθμιση που είχε ο Russell ήταν θετική. Θα την έχω κι εγώ στον επόμενο αγώνα. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να έχουμε περισσότερες αναβαθμίσεις κι έτσι να κλείσουμε τη διαφορά με τις μπροστά ομάδες».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles