spot_img

H Red Bull δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του πρωταθλητή

Στη Red Bull Racing γνωρίζουν πολύ καλά τι πάει να πει πρωταθλητισμός και θα διατηρήσουν αυτή τη νοοτροπία στη φιλοσοφία τους και το 2025.

Τα τελευταία χρόνια η Red Bull Racing έχει εξελίξει μια συγκεκριμένη μεθοδολογία στην εξέλιξη του μονοθεσίου της. Η αυστριακή ομάδα έχει κερδίσει τα τρία τελευταία πρωταθλήματα (σ.σ. το 2021 κατέκτησε μόνο το πρωτάθλημα οδηγών) και φέτος ευελπιστεί να προσθέσει τουλάχιστον ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της.

Αυτό φαντάζει πιο δύσκολο από ποτέ μιας και οι αντίπαλοι της Red Bull την έχουν φτάσει και την έχουν ξεπεράσει σε απόδοση. Η έκβαση της φετινής σεζόν εν πολλοίς θα κριθεί στα μεγάλα πακέτα αναβαθμίσεων που ετοιμάζουν οι ομάδες και θα παρουσιαστούν στο επερχόμενο GP ΗΠΑ.

Στη Red Bull είναι αισιόδοξοι πως ο τρόπος λειτουργίας τους είναι αποτελεσματικός και θα αποδώσει καρπούς. Η πίστη της αυστριακής ομάδας είναι μεγάλη, με τον επικεφαλής της, Christian Horner, να δηλώνει στο Autosport πως το μονοθέσιο του 2025 θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο τωρινό.

«Στον κόσμο της Formula 1 ανέκαθεν προσπαθούμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μακριά στο μέλλον. Όταν λέμε μακροπρόθεσμα στη Formula 1, μιλάμε για ένα διάστημα δύο με δυόμισι μήνες. Ό,τι μαθαίνουμε φέτος είναι σχετικό και για την επόμενη χρονιά. Αρκετά εξαρτήματα από το περσινό μονοθέσιο βρίσκονται στο τωρινό. Αυτό συμβαίνει γιατί στην εποχή του budget cap εάν δεν βρεις επιπλέον απόδοση, τότε δεν υπάρχει νόημα να κάνεις αλλαγές».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Τα τελευταία χρόνια η Red Bull Racing λόγω των κανονισμών της Formula 1 έχει το λιγότερο χρόνο εξέλιξης στην αεροδυναμική σήραγγα και το CFD. Η διάρκεια χρήσης τους ορίζεται από την κατάταξη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών στις 30/6 και 31/12 σε ένα ημερολογιακό έτος.

Στις 30 Ιουνίου της φετινής χρονιάς η Red Bull ήταν πρώτη στη βαθμολογία κατασκευαστών κι έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει τη δυνατότητα να εξελίξει λιγότερο από κάθε άλλο το μονοθέσιο του 2025.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς οι λάθος τακτικές της Mercedes καταστρέφουν αγώνες της κόντρα στις επιθυμίες του Lewis Hamilton

Δείτε την ομάδα του Automotonews να αναλύει πώς μπορούν οι αγώνες της Formula 1 να γίνουν ακόμη πιο συναρπαστικοί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles