spot_img

H Red Bull φοβάται τις McLaren και Ferrari στο Μονακό

Η Red Bull Racing αναγνώρισε την ομάδα που πιστεύει ότι μπορεί να την ξεπεράσει στον επερχόμενο αγώνα της Formula 1 στο Μονακό.

Η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Formula 1 επιστρέφει το τριήμερο 24-26 Μαΐου με το ξεχωριστό Grand Prix Μονακό. Στους τελευταίους 2 αγώνες έχουμε δει σημαντικές αναβαθμίσεις από τη McLaren και τη Scuderia Ferrari, καθώς πλέον κοντράρουν στια ίσα την, μέχρι πρότινος ασταμάτητη, Red Bull Racing.

Η McLaren συγκεκριμένα στους τελευταίους δύο αγώνες, με πρωταγωνιστή τον Lando Norris, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο σπορ στο Μαϊάμι, ενώ στο Grand Prix Εμίλια Ρομάνια, τερμάτισε μόλις 0,7 δλ πίσω από τον Max Verstappen. Η Ferrari επίσης βρίσκεται μέσα στο «παιχνίδι», καθώς στην Ίμολα έφερε πολλές αναβαθμίσεις στην ανανεωμένη πλέον SF-24, που θα έχουν καθοριστικό ρόλο στις κατατακτήριες δοκιμές του Πριγκιπάτου. Από τους τελευταίους 20 αγώνες στους στενούς δρόμους του Μονακό, στους 13 αυτοί που έχουν πάρει την pole position έχουν καταφέρει επίσης να ανέβουν και στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Όταν ο σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko, ρωτήθηκε ποια ομάδα θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη Red Bull στο τριήμερο του Μονακό, αυτός απάντησε την Ferrari, καθώς πιστέυει ότι η ιταλική ομάδα έχει καλύτερο ρυθμό στις κατατακτήριες δοκιμές. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πιστεύω ότι η Ferrari θα είναι μεγαλύτερη πρόκληση από την McLaren στο Μονακό διότι το παν εδώ είναι οι κατατακτήριες δοκιμές και η Ferrari είναι δυνατή σε αυτό το κομμάτι. Εμείς σίγουρα θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Από την άλλη ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, όταν του έκαναν την ίδια ερώτηση απάντησε ότι πιστεύει πως η McLaren θα είναι η μεγαλύτερη δυσκολία στο GP του Μονακό λόγω του γρήγορου ρυθμού που έδειξε στην Ίμολα.

«Πιστεύω η McLaren. Έχουν πολύ γρήγορο μονοθέσιο αυτήν τη στιγμή. Ο Πιάστρι σε πολλές του αγώνα έδειχνε γρήγορος, καθώς και ο Λάντο ήταν πολύ γρήγορος ειδικά προς το τέλος του αγώνα. Και η Ferrari βέβαια θα είναι απειλή για εμάς, άρα είναι 4 μονοθέσια που πρέπει να ”προσέχουμε”», δήλωσε ο Βρετανός επικεφαλής.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles