spot_img

H Red Bull κατηγορεί τον Norris για το συμβάν με τον Verstappen

H Red Bull Racing δεν κρατάει αποστάσεις και κατηγορεί τον οδηγό της McLaren Racing για τα όσα έγιναν με τον Max Verstappen στο τέλος του GP Αυστρίας.

Στην αντεπίθεση προσπαθούν να περάσουν στη Red Bull Racing, θέλοντας να προστατέψουν τον Max Verstappen. Ο Ολλανδός ενεπλάκη σε συμβάν με τον Lando Norris στον 64ο γύρο του Grand Prix Αυστρίας, με τους δύο οδηγούς να έχουν επαφή.

Οι αγωνοδίκες έκριναν πως ο Ολλανδός είχε ευθύνη για τη σύγκρουση με τον οδηγό της McLaren Racing και του επέβαλαν ποινή 10 δευτερολέπτων στο χρόνο του. Ωστόσο αυτό δεν είχε κανέναν αντίκτυπο, μιας και δεν του κόστισε καμία θέση.

Όπως ήταν λογικό από το στρατόπεδο της βρετανικής ομάδας υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για την οδήγηση του Verstappen. Μάλιστα ο επικεφαλής της, Andrea Stella, άφησε υπονοούμενα περί εύνοιας από την FIA προς τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στη Red Bull Racing δεν άρεσε η ποινή στον Verstappen και προσπάθησαν να «θολώσουν» τα νερά. Ο επικεφαλής των «ταύρων», Christian Horner, υπερασπίστηκε τον οδηγό του και επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη στον Norris για την κατάληξη της μάχης με τον Verstappen.

«Είχαμε τον αγώνα υπό έλεγχο, είχαμε μια διαφορά της τάξης των 8 δευτερολέπτων και μετά το τελευταίο μας pit-stop η διαφορά μειώθηκε σημαντικά. Ο Lando είχε το πλεονέκτημα φρέσκιας γόμας σε πιο κρύες συνθήκες από αυτές που περιμέναμε αλλά παραβίασε τα όρια πίστας 4 φορές κι έτσι θα έπαιρνε ποινή 5 δευτερολέπτων. Στη μάχη τους ήταν σαν ο Norris να προσπαθούσε να προκαλέσει συμβάν στη στροφή 3. Ήταν πολύ εκνευριστικό. Ήταν πολύ εκνευριστικό για τον Max, αλλά στην τελική καταφέραμε να ανοίξουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα αν δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας και τη μάχη Max Verstappen-Lando Norris. Πατήστε κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles