spot_img

Hamilton: «Είχα να νιώσω κυρίαρχος πολλά χρόνια»

Ο Lewis Hamilton παραδέχθηκε πως ένιωσε συναισθήματα κατά τη διάρκεια του Grand Prix Βελγίου που είχε να νιώσει από το 2021.

Ο Lewis Hamilton μετράει δύο νίκες στους τελευταίους τρεις αγώνες, κάτι το οποίο είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια. Ο Βρετανός έχει πλέον ένα μονοθέσιο στα χέρια του το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να παλεύει για νίκες, κάτι το οποίο έχει καταφέρει έως τώρα περίτρανα.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο τελικός νικητής του Grand Prix Βελγίου εκμεταλλευόμενος το μηδενισμό του George Russell. Η επίδοση αυτή δεν ήρθε τυχαία μιας και πήρε την πρωτοπορία νωρίς στον αγώνα και έδειξε εξαιρετικά δείγματα ταχύτητας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Hamilton παραδέχθηκε πως η οδήγηση στο θρυλικό Σπα κατά τη διάρκεια των 44 γύρων του δημιούργησε συναισθήματα τα οποία είχε να νιώσει από το 2021.

«Ένιωσα να έχω τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Είχα πολλά χρόνια να νιώσω αυτό το συναίσθημα. Ήταν ακόμη ένας λόγος που ένιωσα παράξενα μετά τον τερματισμό. Είναι όμως φοβερό που πάμε τώρα στο καλοκαιρινό διάλειμμα έχοντας τερματίσει στην κορυφή. Η Παρασκευή μας ήταν καταστροφική και δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ με την ισορροπία του μονοθεσίου. Στον αγώνα το μονοθέσιο ζωντάνεψε και αυτό μου προκάλεσε έκπληξη, ειδικά όταν ανέβηκα στην πρωτοπορία και άρχισα να αυξάνω τη διαφορά από τους άλλους οδηγούς».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Έπειτα και από τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αγώνες, ο Hamilton έφτασε τους 150 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και είναι μόλις 49 πίσω από τον 2ο Lando Norris.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles