spot_img

Hamilton: «Θα γίνει της κολάσεως»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για το τι περιμένει να δει στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν της Formula 1 και είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος.

Το 2024 έχει αποδειχθεί στην πιο συναρπαστική σεζόν της Formula 1 στην τωρινή εποχή τεχνικών κανονισμών. Συνολικά 4 ομάδες έχουν κατακτήσει τουλάχιστον από δύο νίκες σε Grand Prix, ενώ 7 διαφορετικοί οδηγοί έχουν ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου σε 14 αγώνες.

Ο Lewis Hamilton είναι ο οδηγός πέρα από τον Max Verstappen που έχει πάνω από μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βρετανός της Mercedes μετράει δύο νίκες στα τελευταία τρία Grand Prix και βρίσκεται για πρώτη φορά μετά το 2021 σε αρμονία με το μονοθέσιο που οδηγεί.

Μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix Βελγίου, ο Hamilton ρωτήθηκε σχετικά με το πώς αισθάνεται που για πρώτη φορά μετά το 2012 επτά οδηγοί έχουν κερδίσει αγώνα.

«Δεν έχω τόσο καλή μνήμη, οπότε δεν θυμάμαι όλα όσα έγιναν. Είναι πραγματικά φανταστικό που έχουμε τόσους πολλούς νικητές. Είναι πολύ καλό και για το σπορ να έχουμε ομάδες και οδηγούς να είναι τόσο κοντά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Το απογοητευτικό ξεκίνημα της Mercedes στη φετινή σεζόν άλλαξε προς το χειρότερο τις προσδοκίες της. Όμως η εξέλιξη της W15 και η αγωνιστική της… εκτόξευση την έφεραν σε μία απροσδόκητη θέση σύμφωνα με τον Χάμιλτον.

«Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να κοντράρουμε τη McLaren και τη Red Bull σε αυτό το σημείο της σεζόν με δεδομένο το πώς ξεκινήσαμ το πρωτάθλημα. Για εμάς, με βάση το πόσο κλείσαμε τη διαφορά και το πόσο κοντά είμαστε πλέον, περιμένουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν να γίνει της κολάσεως».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles