spot_img

Hamilton: «Θέλω πολύ τον Newey στη Ferrari»

O οδηγός της Mercedes-AMG, Lewis Hamilton, μίλησε για το ενδεχόμενο ο Adrian Newey, να μετακομίσει μαζί του στη Scuderia Ferrari από το 2025.

«Dream team» θέλει να δημιουργήσει η Scuderia Ferrari στη Formula 1 από το 2025. Αρχικά εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Lewis Hamilton, ο οποίος θα αποτελέσει μαζί με τον Charles Leclerc ένα πολύ δυνατό δίδυμο οδηγών. Και τώρα επιχειρεί να κάνει ένα ακόμα «μπαμ», παίρνοντας από τη Red Bull Racing τον Adrian Newey.

Ο 65χρονος Βρετανός αεροδυναμιστής θα αποχωρήσει από τη Red Bull στο πρώτο τρίμηνο του 2025 και δεν αποκλείεται να μεταπηδήσει στο Μαρανέλο. Πέρα από το τεράστιο συμβόλαιο που του προτείνει η Ferrari (σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Φρεντ Βασέρ συναντήθηκε μαζί του στο Λονδίνο), η παρουσία του Hamilton ενδέχεται να αποτελέσει έναν ακόμα «άσο» στο μανίκι της ιταλικής ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το Grand Prix Μαϊάμι, ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε με χαμόγελο ότι θα ήθελε «πάρα πολύ« να έχει μαζί του στη Ferrari από το 2025 τον Newey.

«Ο Adrian έχει εξαιρετική ιστορία στη Formula 1, έχει συμμετοχή σε πολλά ρεκόρ και μεγάλες γνώσεις. Πιστεύω ότι θα ήταν μία εξαιρετική προσθήκη (σ.σ. στη Ferrari). Θα ήταν προνόμιο να εργαστώ μαζί του».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles