spot_img

Η δραματική βελτίωση της Ferrari τους τελευταίους 12 μήνες

Η Scuderia Ferrari βελτιώθηκε σημαντικά τον τελευταίο χρόνο και αυτό είναι που τονίζει ο επικεφαλής της, Fred Vasseur. Ωστόσο αναγνωρίζει πως μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα.

Έπειτα από μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων, η Scuderia Ferrari επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις στο Grand Prix Ουγγαρίας της Formula 1. Η ιταλική ομάδα μπορεί να μην έδειξε την ταχύτητα που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς, παρ’ όλ’ αυτά ήταν ανταγωνιστική.

Ο Charles Leclerc τερμάτισε στην 4η θέση στο Χανγκαρόρινγκ και πιστεύει πως εάν είχε καλύτερη στρατηγική, θα μπορούσε να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις μια θέση στο βάθρο. Μπορεί η Ferrari να μην πήρε μια από τις πρώτες τρεις θέσεις, ωστόσο ο επικεφαλής της, Fred Vasseur, πιστεύει πως η πρόοδος που έχουν κάνει τον τελευταίο χρόνο είναι αυτό που χρειάζεται για να επιστρέψει στην κορυφή.

«Στον αγώνα της Κυριακής είχαμε πολύ δυνατό ρυθμό. Πέρυσι τερματίσαμε 65 δευτερόλεπτα πίσω από τη Red Bull και φέτος ήμασταν 20 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα. Επίσης ήμασταν μπροστά από τη Red Bull οπότε πιστεύω πως τους τελευταίους 12 μήνες έχουμε κάνει καλή δουλειά. Δεν είναι όμως αρκετή η δουλειά μας και είναι ξεκάθαρο πως η McLaren είναι ταχύτερή μας. Ήταν ταχύτερή μας κατά δύο με τρία δέκατα του δευτερολέπτου όλο το τριήμερο. Βλέποντας όμως το πού ήμασταν στους τελευταίους αγώνες, τότε μπορώ να πω πως έχουμε ανακάμψει σημαντικά».

Τώρα στη Scuderia περιμένουν τον επόμενο αγώνα ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους, καθώς η δουλειά σύμφωνα με τον Vasseur δεν σταματάει ποτέ.

«Πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Πρέπει να βρούμε επιπλέον απόδοση, να γίνουμε καλύτεροι. Όμως αυτό πρέπει να το κάνουμε σωστά».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles