spot_img

Η Mercedes θέλει νίκες με τον Hamilton πριν πάει στη Ferrari

Νέοι στόχοι της Mercedes-AMG μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, καθώς θέλουν να πάρουν κι άλλες νίκες, αυτή τη φορά με τον Lewis Hamilton.

Έπειτα από τη νίκη του George Russell στο Grand Prix Αυστρίας, η Mercedes-AMG F1 έχει θέσει νέους στόχους στη φετινή σεζόν. Ο επικεφαλής της, Toto Wolff, θέλει να συνεχιστούν οι επιτυχίες και περιμένει ακόμη περισσότερες νίκες.

Το όνειρό του για τη συνέχεια της φετινής σεζόν είναι να πανηγυρίσει νίκη με τον Lewis Hamilton. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αποχωρεί από τα «ασημί βέλη» στο τέλος της χρονιάς για τη Ferrari και θέλει να κλείσει τον κύκλο του στη γερμανική ομάδα με θετικό πρόσημο. Ο Wolff μιλώντας για τον Hamilton και τη φετινή του πορεία ανέφερε.

«Είχε ένα κακό σερί. Για έναν οδηγό είναι πολύ κακό αν νιώθει πως δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Πρέπει να το ξεπεράσει. Δεν έχει ξεχάσει να οδηγεί από τη μία μέρα στην άλλη. Στη Βαρκελώνη είχε έναν φανταστικό αγώνα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε μαζί και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε μαζί αγώνα φέτος».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας και τη μάχη Max Verstappen-Lando Norris. Πατήστε κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Για το πώς αισθάνεται που πλησιάζει το τέλος της συνεργασίας τους, ο Αυστριακός πρόσθεσε.

«Υπάρχει μια επαγγελματική και μια προσωπική σχέση με τον Lewis. Όταν πέρυσι υπέγραψε το συμβόλαιο με τη Mercedes ήταν προφανές πως μπορούσε να υπογράψει άμεσα σε άλλη ομάδα. Για 12 χρόνια είμαστε φίλοι και σύμμαχοι και ξέρει πως πρέπει να βρίσκεται σε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, όμως η φιλία μας δεν θα πάρει διαζύγιο. Αν μπω στη θέση του καταλαβαίνω γιατί αποφάσισε να πάει στη Ferrari γιατί δεν τα πηγαίναμε καλά ως ομάδα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles