spot_img

Η Red Bull θεωρεί παράνομες τις Ferrari και McLaren

H Red Bull Racing διαμαρτύρεται στην FIA σχετικά με τη νομιμότητα των μονοθεσίων των Scuderia Ferrari και McLaren Racing στους τελευταίους αγώνες.

Οι εξελίξεις στο παρασκήνιο της Formula 1 συνεχίζονται δίχως διακοπή. Μπορεί εντός πίστας να βλέπουμε εντυπωσιακές μονομαχίες, ωστόσο οι ομάδες προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν αγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

Η Red Bull Racing έχει περάσει στην επίθεση, καθώς – όπως αναφέρει το AMuS – έχει καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία στην FIA κατά των Scuderia Ferrari και McLaren Racing.

Συγκεκριμένα οι «ταύροι» διαμαρτύρονται για την ευκαμψία που παρουσιάζουν στους τελευταίους αγώνες οι εμπρός αεροτομές των SF-24 και MCL38 στις ευθείες. Το μεγαλύτερο παράπονο το έχουν από το πορτοκαλί μονοθέσιο. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στο Grand Prix Καναδά η εμπρός αεροτομή της Mercedes W15 εμφάνισε επίσης μεγάλη ευκαμψία στις ευθείες.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, δήλωσε πως η FIA αδιαφορεί σχετικά με τις ανησυχίες της ομάδας του. Σε κάθε αγώνα όλα τα μονοθέσια περνούν από αυστηρούς τεχνικούς ελέγχους και δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι τώρα κάποια παράβαση.

Τα τελευταία χρόνια η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού έχει υιοθετήσει ορισμένα μέτρα ώστε να σταματήσει τις ομάδες από το να έχουν εύκαμπτες εμπρός αεροτομές ή άλλα αεροδυναμικά βοηθήματα στα μονοθέσια. Ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο ήταν οι εύκαμπτες αεροτομές της Red Bull Racing (και όχι μόνο) τα προηγούμενα χρόνια.

Εάν η ομάδα του Μίλτον Κινς πιστεύουν πως τα μονοθέσια των αντιπάλων της βρίσκονται εκτός κανονισμού μπορεί να προβεί σε ένσταση κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τριημέρων.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles