spot_img

Η ταχύτητα της McLaren δεν φοβίζει τη Red Bull

Στη Red Bull Racing δεν πανικοβάλλονται για το γεγονός πως στο Grand Prix Ολλανδίας η McLaren κέρδισε με μεγάλη άνεση και τεράστια διαφορά έναντι του Max Verstappen.

Στο Grand Prix Ολλανδίας είδαμε τη McLaren Racing με τον Lando Norris να κυριαρχούν απόλυτα. Ο Βρετανός πήρε την pole position το Σάββατο και τη νίκη την Κυριακή και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Norris άφησε στη 2η θέση τον Max Verstappen για 22,9 δευτερόλεπτα και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Έπειτα από την τρίτη φετινή της νίκη, η McLaren μείωσε τη διαφορά στο πρωτάθλημα κατασκευαστών από τη Red Bull Racing στους 30 βαθμούς.

Παρά την κυρίαρχη εμφάνιση του Norris στο Ζάντβορτ, στη Red Bull Racing δεν πανικοβάλλονται για την υπεροχή της MCL38 σε σχέση με την RB20. Ο επικεφαλής των «ταύρων», Christian Horner, ανέφερε:

«Πιστεύω πως από εδώ και πέρα πρέπει να αγωνιζόμαστε με το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε επτά διαφορετικούς νικητές εφέτος. Εάν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε πρέπει να πάρεις πολλούς βαθμούς. Προφανώς δεν είναι ωραίο να χάνεις με 22 δευτερόλεπτα διαφορά από τον αντίπαλό σου. Όμως αυτό δείχνει πως αν είσαι στο σωστό παράθυρο λειτουργίας στο μονοθέσιό σου όπως είδαμε νωρίτερα στη σεζόν, τότε τέτοια αποτελέσματα είναι εφικτά. Οπότε αυτό που έκανε η McLaren δεν μας τρομάζει καθόλου. Απλά μας κάνει να εστιάζουμε στο να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε ορισμένες διορθώσεις».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με συζήτηση και ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο Grand Prix Ολλανδίας. 

Επιπλέον ο Βρετανός έδωσε τα εύσημα στον Verstappen για την προσέγγισή του στο αγωνιστικό τριήμερο του Ζάντβορτ, στο οποίο δεν είχε τη δυνατότητα να παλέψει για τη νίκη:

«Ο Max αποδέχθηκε πως ο  Norris είχε το ταχύτερο μονοθέσιο, το είχε δει από την Παρασκευή. Οπότε αυτό που έκανε ήταν να οδηγήσει πολύ ώριμα και να διασφαλίσει πως θα χάσει μόνο 7 βαθμούς από τον Λάντο Νόρις και όχι περισσότερους. Διασφάλισε πως θα πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε».

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles