spot_img

Η υπόσχεση του Hamilton για τη συνέχεια της σεζόν

Ο Lewis Hamilton θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και στοχεύει σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Mercedes-AMG έχει αναγεννηθεί στους τελευταίους αγώνες και πλέον θυμίζει την ομάδα που πρωταγωνιστούσε μέχρι το 2021. Οι George Russell και Lewis Hamilton έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία Grand Prix σε Αυστρία και Μ. Βρετανία, ενώ παράλληλα η W15 E-Performance βελτιώνεται σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο.

Ο στόχος της γερμανικής ομάδας είναι να κάνει βήματα προς τα εμπρός σε κάθε Grand Prix, καθώς θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1. Έπειτα και από τη νίκη του Χάμιλτον στο Σίλβερστον, η ψυχολογία όλων στο εργοστάσιο του Μπράκλεϊ είναι στα ύψη.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υπόσχεται τώρα πως με τις επόμενες αναβαθμίσεις της W15, θα είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις.

«Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δεν έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο του grid σε καμία περίπτωση. Οι διαφορές πλέον είναι πολύ μικρές. Ελπίζω με τις επόμενες αναβαθμίσεις να είμαστε σε μία πολύ ισχυρή θέση και θέλω να μαχόμαστε για την πρώτη σειρά της εκκίνησης ολοένα και πιο συχνά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον ο Βρετανός μίλησε για τις δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας του και τη βασική τους διαφορά.

«Η νίκη του Russell στην Αυστρία ήταν φοβερή, όμως δεν ήρθε σε καθαρό ρυθμό. Στο Σίλβερστον ήταν η πρώτη φορά που κερδίσαμε λόγω απόδοσης. Στις κατατακτήριες δοκιμές ήμασταν στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και στο πρώτο μέρος του αγώνα ανοίγαμε τη διαφορά από τους αντιπάλους μας. Ωστόσο πιστεύω πως ο οδηγός έκανε τη διαφορά στο Σίλβερστον με τις συνθήκες που επικρατούσαν».

Η Mercedes αναμένεται να έχει αναβαθμίσεις τόσο στο Grand Prix Ουγγαρίας (19-21 Ιουλίου) όσο και στο Grand Prix Βελγίου (26-28 Ιουλίου).

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles