spot_img

Κρίνεται σύντομα το μέλλον του Perez στη Red Bull

O Sergio Perez αναμένεται να μάθει σύντομα το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Red Bull Racing ή αν θα χάσει τη θέση του. 

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη θέση του Sergio Perez στη Red Bull Racing. O Μεξικανός δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και η μία απογοητευτική εμφάνιση διαδέχεται την άλλη. Στους τελευταίους τρεις αγώνες πήρε μόλις 10 βαθμούς, ενώ την ίδια ώρα ο teammate του, Max Verstappen συγκέντρωσε 61 βαθμούς.

Οι φήμες περί αντικατάστασης του Πέρεζ επανεμφανίστηκαν παρά το γεγονός πως έχει υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τους «ταύρους». Πλέον, χάρη στον σύμβουλο της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Helmut Marko, γνωρίζουμε πως ο κίνδυνος να χάσει ο Μεξικανός τη θέση του είναι υπαρκτός.

Μιλώντας στο grandprix247, o Αυστριακός ανέφερε το χρόνο που έχει στη διάθεσή του ο Perez για να σώσει τη θέση του.

«Έχουμε μία κατάσταση αυτή τη στιγμή στην οποία ο δεύτερος οδηγός μας δεν αποδίδει το αναμενόμενο. Τα συμβόλαια όλων των οδηγών της Formula 1 έχουν όρους αποδέσμευσης και τα περισσότερα έχουν όρους απόδοσης για τους κορυφαίους οδηγούς. Θα κάνουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος την αναθεώρησή μας και θα πάρουμε μία απόφαση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.


Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν φαβορί για τη θέση του Perez είναι ο αναπληρωματικός οδηγός της Red Bull, Liam LAwson, ο Μάρκο είπε.

«Πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ο Lawson δοκίμασε το μονοθέσιο της Red Bull στο Σίλβερστον. Έχουμε δύο ακόμη αγώνες κι έπειτα θα βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά τον Lawson. Υπάρχει επίσης ο Yuki Tsunoda ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles