spot_img

Leclerc: «Είχαμε την τέλεια στρατηγική και καλό ρυθμό»

Ο Charles Leclerc αναφέρθηκε στον εντυπωσιακό ρυθμό της SF-24 κατά τη διάρκεια του Grand Prix Ολλανδίας και την 3η θέση την οποία δεν περίμενε με τίποτα.

Έπειτα από τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ολλανδίας, όλα έδειχναν πως αυτό που περίμεναν στη Scuderia Ferrari ήταν να τελειώσει ο αγώνας και να στρέψουν την προσοχή τους στη Μόντσα. Τα πράγματα εξελίχθηκαν όμως διαφορετικά, μιας και στον αγώνα του Ζάντβορτ ο Charles Leclerc κατάφερε να πάρει την 3η θέση και να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 27/8 στις 21:00 (9μμ) την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Ολλανδίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Ο Μονεγάσκος οδηγός ήταν έκπληκτος με την ταχύτητα που είχε η SF-24 και το γεγονός πως έμεινε χαρούμενος με μια 3η θέση.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος. Δεν είμαι συνήθως χαρούμενος με μία 3η θέση όμως με το σημερινό αγώνα πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά που κάναμε. Από την Παρασκευή δυσκολευόμασταν και ήταν ένα πολύ δύσκολο τριήμερο για την ομάδα. Στον αγώνα βρήκαμε έναν καλύτερο ρυθμό, εκτελέσαμε και μια τέλεια στρατηγική με το undercut στους αντιπάλους μας και τους κρατήσαμε πίσω. Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας και είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που ξεκινάω το δεύτερο μισό της σεζόν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Ο Leclerc ρωτήθηκε για τον πρώτο γύρο, στον οποίο κατάφερε να προσπεράσει τον Σέρχιο Πέρεζ της Red Bull Racing:

«Γνώριζα πως είχα μια πολύ καλή ευκαιρία στην εκκίνηση να κάνω προσπέρασμα. Δεν ήξερα όμως πως αργότερα θα είχα ρυθμό να τον κρατήσω πίσω μου. Ήξερα πως ο πρώτος γύρος ήταν σημαντικός για να κερδίσουμε θέσεις. Όλα πήγαν καλά, έκανα το προσπέρασμα, όμως δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα ήμουν στο βάθρο σήμερα μετά από το δύσκολο τριήμερο που είχαμε ως ομάδα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles