spot_img

Leclerc: «Στον Hamilton δεν πρόκειται να χαριστώ»

Ο οδηγός της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, μίλησε για την επικείμενη μάχη που θα έχει με τον Lewis Hamilton από το 2025 και σίγουρα οι δηλώσεις του προκαλούν ενδιαφέρον.

To 2025 η Scuderia Ferrari θα έχει ένα από τα καλύτερα οδηγικά δίδυμα της Formula 1. O Carlos Sainz θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν και τη θέση του θα πάρει ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton. Το ιστορικό «deal» ανάμεσα στις δύο πλευρές ανακοινώθηκε στις αρχές του έτους και άλλαξε πλήρως τη φετινή «Silly Season».

Έτσι ο Charles Leclerc θα έχει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην απέναντι πλευρά του γκαράζ έναν πολυπρωταθλητή μετά τον Sebastian Vettel (σ.σ. τις σεζόν 2019-20). Το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ειδικά εάν η Ferrari έχει μονοθέσιο ικανό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο περιοδικό Gentleman’s Journal, o Μονεγάσκος αποκάλυψε πως ο επόμενος teammate του είναι ένας οδηγός που θαύμαζε από μικρή ηλικία:

«Όταν ήμουν παιδί ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθώ το τι γινόταν στην F1 γιατί κάθε σαββατοκύριακο ήμουν σε πίστες kart. Έβλεπα ορισμένους αγώνες και ένας εκ των οδηγών που θαύμαζα πάντα ήταν ξεκάθαρα ο Lewis».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς θα συμπεριφερθεί απέναντι στον Hamilton εντός πίστας απάντησε:

«Θα είναι μια τρομερή ευκαιρία και για εμένα μπορώ να πω. Θα του δείξω το τι είμαι ικανός να κάνω. Όταν θα βάζω το κράνος μου όμως δεν θα είμαι επιεικής μαζί του. Μπορώ να το ξεκαθαρίσω πως δεν θα είμαι επιεικής. Θα εστιάσω μόνο στην απόδοσή μου στην πίστα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles