spot_img

Leclerc: «Σύντομα θα παλεύουμε πάλι για νίκες»

Αισιόδοξος πως η Scuderia Ferrari θα μάχεται και πάλι για νίκες και τις πρώτες θέσεις της κατάταξης είναι ο Charles Leclerc.

Στο Grand Prix Μ. Βρετανίας ο Charles Leclerc είχε ένα πολύ κακό αγωνιστικό τριήμερο. Ο 26χρονος δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς για έναν ακόμη αγώνα έχοντας εκκινήσει από την 11η θέση. Επιπλέον, επέλεξε τη λάθος στρατηγική μαζί με την ομάδα του για έναν ακόμη αγώνα.

Έπειτα από το Σίλβερστον ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όμως θέλει τώρα να αφήσει την εμφάνιση αυτή πίσω του. Πλέον αισιοδοξεί και μαζί με την ομάδα του θέλουν να επιστρέψουν στις εμφανίσεις που είχαν μέχρι και τον αγώνα στο Μονακό.

Ο Leclerc σε μία απότομη αλλαγή ψυχολογικής κατάστασης, πιστεύει πως θα παλεύει σίγουρα για νίκες και μάλιστα σύντομα.

«Είμαι αισιόδοξος πως αν κάνουμε τα βήματα που περιμένουμε σύντομα, τότε θα παλεύουμε για νίκες, σίγουρα. Μιλάμε για δύο με τρία δέκατα τα οποία σήμερα κάνουν τεράστια διαφορά. Όταν δεν θα έχουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα και μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το πακέτο μας, τότε θα κερδίσουμε αυτά τα δύο-τρία δέκατα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον ο Μονεγάσκος εξηγεί πως η Ferrari δεν έχει κάνει βήμα πίσω και η τωρινή κατάσταση είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί.

«Πρέπει να έχουμε το μονοθέσιό μας πιο συχνά στο κατάλληλο παράθυρο λειτουργίας. Στο Μόντρεαλ για παράδειγμα υπήρχαν άλλοι λόγοι που δεν τα πήγαμε καλά γιατί αγωνιστήκαμε με το πακέτο της Ίμολα. Στα τελευταία δύο Grand Prix δουλεύουμε πολύ σκληρά μπορώ να πω και όταν λυθούν τα προβλήματά μας θα είμαστε και πάλι εκεί που θέλουμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles