spot_img

Mercedes: «Η Red Bull δεν είναι πια το σημείο αναφοράς»

Η Red Bull Racing δεν είναι πλέον η ταχύτερη ομάδα της Formula 1 όπως αναφέρει η Mercedes-AMG και ο επικεφαλής της, Toto Wolff.

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν της Formula 1 έχουμε δει μια μεγάλη αλλαγή ισορροπιών μεταξύ των ομάδων. Η Red Bull Racing είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους πρώτους αγώνες, το οποίο εξαλείφθηκε σχετικά γρήγορα. Το Grand Prix Ουγγαρίας ήταν το 13ο της σεζόν και πλέον τέσσερις διαφορετικές ομάδες έχουν κερδίσει τουλάχιστον από δύο αγώνες.

Στο Χανγκαρόρινγκ η McLaren Racing έκανε το 1-2 με τον Oscar Piastri να παίρνει την παρθενική του νίκη ενώ ο Lando Norris τερμάτισε 2ος. Έπειτα και από την ολοκλήρωση του αγώνα στην Ουγγαρία, ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τότο Βολφ, πιστεύει πως μία νέα ομάδα έχει πλέον το ταχύτερο μονοθέσιο.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η McLaren είναι πλέον η ομάδα που ηγείται του ανταγωνισμού σε όλες τις συνθήκες. Αυτή είναι πλέον το σημείο αναφοράς. Είναι φοβερό που μία νέα ομάδα έχει κάνει τέτοιο βήμα εξέλιξης και μπορεί να κάνει το 1-2 σε αγώνες. Αυτό είναι καλό για όλους μας. Όμως δεν μπορούσαμε να τους κοντράρουμε στην Ουγγαρία, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη McLaren».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας και τη δραματική νίκη της McLaren πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Στην Ουγγαρία ο Lewis Hamilton έδωσε σκληρή μάχη με τον Max Verstappen για την 3η θέση του βάθρου. Στη Mercedes πιστεύουν πως παρά την επικράτηση έναντι της Red Bull Racing δεν είχαν το καλύτερο μονοθέσιο:

«Δεν είμαι σίγουρος πως ήμασταν ταχύτεροι από τον Φερστάπεν στην Ουγγαρία. Τον κερδίσαμε στην πίστα, όμως πιθανότατα όχι σε απόλυτο ρυθμό. Ήταν όμως ξεκάθαρο από την αρχή πως στη Βουδαπέστη, με τη ζέστη που είχε και αυτή την άσφαλτο δεν θα ήταν καλή πίστα για εμάς. Είναι όμως καλό που πήραμε ένα βάθρο για το οποίο παλέψαμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles