spot_img

MotoGP, Αυστραλία Sprint: Κυρίαρχος ο Martin, άνοιξε τη διαφορά στο πρωτάθλημα

Ο Jorge Martin πρωταγωνίστησε στον Αγώνα Sprint του MotoGP στο Φίλιπ Άιλαντ και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Χόρχε Μαρτίν βρισκεται σε μεγάλη φόρμα στην Αυστραλία και μετά την καθολική του επικράτηση στις κατατακτήριες δοκιμές, επιβεβαίωσε την κυριαρχία του με μια μεγαλειώδη νίκη στον Αγώνα Σπριντ. Ο Ισπανός αναβάτης με την Ducati της Pramac έστριψε πρώτος και έπειτα εξαφανίστηκε στον ορίζοντα, χωρίς κανείς να δείχνει ικανός να τον απειλήσει.

Ο δεύτερος πρωταγωνιστής του GP Αυστραλίας ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ. Ο αναβάτης της Gresini Ducati ξεπέρασε την κακή του εκκίνηση, όπου έπεσε στην 8η θέση, και τερμάτισε δεύτερος, αν και σε μεγάλη απόσταση από τον νικητή.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας Ducati Lenovo ακολούθησε, με τον Ενέα Μπαστιανίνι στην 3η θέση και τον Πέκο Μπανάια στην 4η. Ήταν ένας μέτριος αγώνας για τον πρωταθλητή, ο οποίος κινδύνευσε να χάσει και την 4η θέση, αλλά η σύγκρουση των Μπετζέκι και Βινιάλες που τον καταδίωκαν του επέτρεψε τελικά να τη διατηρήσει χωρίς πρόβλημα. Στις επόμενες θέσεις ακολούθησαν οι Ντι Τζιαναντόνιο, Μορμπιντέλι, Ρ. Φερναντεθ, Εσπαργκαρό και Α. Φερνάντεθ.

Το αποτέλεσμα του Σπριντ στο Phillip Island φέρνει τον Χόρχε Μαρτίν 16 βαθμούς μπροστά από τον Μπανάια στη μάχη του τίτλου,

Η δράση στο Phillip Island κορυφώνεται -και ολοκληρώνεται- με το grand prix της Κυριακής, που θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδας).

Αποτελέσματα MotoGP Sprint Αυστραλία

sprint

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles