spot_img

MotoGP, Ιταλία FP1: O Vinales ταχύτερος, ο Quartararo στο… παιχνίδι

Ο Maverick Vinales ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1 του MotoGP στην Ιταλία, δείχνοντας από νωρίς την ταχύτητα της μοτοσικλέτας της Aprilia. 

Η δράση στο Grand Prix Ιταλίας, ο έβδομος αγώνας του MotoGP στο 2024 ξεκίνησε με την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Μουτζέλο. Η ηλιόλουστη πίστα υποδέχθηκε τους αναβάτες για τα πρώτα 45 λεπτά δράσης του τριημέρου.

Ταχύτερος αναβάτης μετά το FP1 στο Μουτζέλο ήταν ο Μάβερικ Βινιάλες της Aprilia Racing. O Ισπανός αναβάτης με φρέσκο σετ ελαστικών στο τέλος της διαδικασίας σημείωσε το 1:46,140 και πήρε την 1η θέση για την ιταλική ομάδα. Πίσω του ήταν ο Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha, o οποίος έδειξε να είναι πολύ ανταγωνιστικός και τελείωσε τη διαδικασία 0,188 δευτ. πίσω από τον Βινιάλες.

Στην 3η θέση ήταν ο Φράνκο Μορμπιντέλι με την Pramac Racing και ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Ducati. Ακολούθησε ο Πέδρο Ακόστα, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, ενώ είχε και πτώση στη στροφή 10. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Χόρχε Μαρτίν, ήταν στην 5η θέση μπροστά από τον Μαρκ Μάρκεθ της Gresini Racing.

Στην 7η θέση ήταν ο Αλέιξ Εσπαργκαρό και πίσω του ήταν ο Άλεξ Ρινς με τη δεύτερη Yamaha M1. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Πέκο Μπανάια, ήταν στην 9η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Άλεξ Μάρκεθ.

Η δράση συνεχίζεται στις 16:00 ώρα Ελλάδος με τις χρονομετρημένες ελεύθερες δοκιμές που θα κρίνουν το ποιοι αναβάτες θα βρεθούν στα Q1 και Q2 των κατατακήριων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP1, Grand Prix Ιταλίας

FP1

  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles