spot_img

Νέα απώλεια κορυφαίου στελέχους για τη Red Bull – Κερδισμένη η McLaren

H McLaren Racing προχώρησε στην απόκτηση ενός κορυφαίου στελέχους από τη Red Bull Racing και αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο το εργοστάσιο των «ταύρων».

Ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από τη Red Bull Racing. H μεγάλη φυγή στην αυστριακή ομάδα συνεχίζεται, καθώς ο επικεφαλής στρατηγικής της, Will Courtenay, θα αποχωρήσει με προορισμό τη McLaren Racing.

Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη αποχώρηση σε διάστημα 12 μηνών. Ο Rob Marshall εντάχθηκε στο δυναμικό της βρετανικής ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Adrian Newey θα γίνει επίσημα μέλος της Aston Martin από το 2025, ενώ ο Jonathan Wheatley αναμένεται να γίνει ο επικεφαλής της Audi από το 2026.

Ο Will Courtenay έχει συνδεθεί με την ιστορία της Red Bull Racing στη Formula 1 και όλες της τις επιτυχίες, καθώς είναι κάτοικος του Μίλτον Κινς από το 2005. Στη McLaren αναμένεται να έχει το ρόλο του αγωνιστικού διευθυντή (sporting director) και θα δίνει αναφορά στον επικεφαλής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων (racing director), Randeep Singh.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Ο επικεφαλής της McLaren, Andrea Stella, δήλωσε για την καινούργια προσθήκη της ομάδας του:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε τον Will στη McLaren. H εμπειρία του, ο επαγγελματισμός του και το πάθος του για τους αγώνες τον κάνει ιδανικό υποψήφιο για τη λειτουργία της McLaren».

Γουίλ Κόρτενεϊ

Στη Red Bull δεν άρεσε καθόλου το γεγονός πως ένα ακόμη σημαντικό στέλεχός της αποφάσισε να αφήσει τη θέση του για έναν άμεσο ανταγωνιστή. Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου των «ταύρων» στην ολλανδική De Telegraaf, η Red Bull σκοπεύει να κρατήσει σε υποχρεωτική άδεια τον Courtenay μέχρι και το 2026. Η McLaren από τη μεριά της θα επιχειρήσει να έρθει σε συμβιβασμό με τη Red Bull ώστε να τον εντάξει το συντομότερο δυνατό στο δυναμικό της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ο Lando Norris κέρδισε με μεγάλη άνεση στο Grand Prix Σιγκαπούρης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles