spot_img

Norris: «Απέναντι στον Max και στον Lewis η μάχη θα είναι δύσκολη»

O Lando Norris κατάφερε να πάρει την pole position και αναγνωρίζει πως ο η μάχη για τη νίκη τον αγώνα θα είναι πολύ δύσκολη.

Από την πρώτη θέση του grid θα εκκινήσει στο Grand Prix Ισπανίας (την Κυριακή στις 4 μ.μ., ώρα Ελλάδας), ο Lando Norris. Ο 24χρονος Βρετανός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές και πήρε τη δεύτερη pole position του στη Formula 1.

Η προηγούμενη ήταν το 2021 στη Ρωσία.

«Πάνω – κάτω ήταν ένας τέλειος γύρος. Όταν βρίσκεται σε έναν καλό γύρο ενθουσιάζεσαι. Όλα πήγαν τέλεια στο τέλος. Ήταν μία αμφίρροπη μάχη. Είναι η καλύτερή μου pole, δεν έχω βέβαια πολλές. Όλο το διήμερο μέχρι τώρα ήμασταν κοντά στην κορυφή. Οι υποστηρικτές μου εδώ είναι φανταστικοί, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  


Σε ερώτηση του Marc Gene  σχετικά με το πού αποδίδει την ταχύτητα της McLaren αυτές τις δύο μέρες στη Βαρκελώνη, ο Norris απάντησε.

«Δεν είναι μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο, είμαστε γρήγοροι τους τελευταίους δύο μήνες. Από το Μαϊάμι και μετά είμαστε αρκετά δυνατοί. Έχουμε χάσει pole position επειδή δεν κάναμε τον τέλειο γύρο, σήμερα όμως τα καταφέραμε. Ο Verstappen και η Red Bull Racing έδειχναν λίγο πιο γρήγοροι από εμάς, όμως κάναμε ορισμένες αλλαγές πριν την τελευταία προσπάθεια. Υπήρχαν κάποια σημεία που μπορούσαμε να βελτιωθούμε».

O οδηγός της McLaren αναγνωρίζει ότι το έργο του στον αγώνα κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι.

«Ο στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την pole position σε νίκη αύριο. Γνωρίζω όμως ότι θα είναι δύσκολο απέναντι στον Max και τον Lewis. Ακόμα και με τους οδηγούς πιο πίσω. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πλάνο μου».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles