spot_img

Norris: «Απίστευτη η pole, o αγώνας θα είναι δύσκολος»

Ο Lando Norris μίλησε για την κατάκτηση της pole position στην πίστα της Μόντσα, η οποία είναι η δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή του Βελγίου. 

Ο Lando Norris συνεχίζει να βρίσκεται στα… ψηλά της Formula 1. Μετά την κυριαρχία του στην Ολλανδία, ο οδηγός της McLaren Racing πήρε την pole position στο Grand Prix Ιταλίας. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τον Νόρις και η 5η στην καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο 24χρονος Βρετανός ηγήθηκε του Όσκαρ Πιάστρι για το 1-2 της McLaren στο grid του αυριανού αγώνα στην Μόντσα (εκκίνηση στις 4 μ.μ., ώρα Ελλάδας). Δεν εντυπωσιάστηκε όμως από την επίδοσή του στο τέλος του Q3.

«Άλλη μία pole, κάτι το απίστευτο. To 1-2 που κάναμε στις κατατακτήριες αποτελεί έκπληξη, ευχάριστη όμως. Η ομάδα έκανε απίστευτη δουλειά. Ειλικρινά ο δεύτερος γύρος που έκανα στο Q3 δεν ήταν εξαιρετικός, ήταν αρκετός όμως για την pole position».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με συζήτηση και ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο Grand Prix Ολλανδίας.

Ο Norris δείχνει να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας.

«Θα ήταν ωραίο να κατακτήσω άλλη μία νίκη, όμως όπως είδαμε αυτές τις δύο μέρες οι διαφορές είναι μικρές. Υπάρχουν αρκετοί γρήγοροι οδηγοί με γρήγορα μονοθέσια πίσω μας. Άρα δεν περιμένω εύκολο αγώνα την Κυριακή. Αρκετά πράγματα είναι άγνωστα, όπως η φθορά των ελαστικών. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά και αρκετός ενθουσιασμός. Η χάραξη της πίστας είναι εντυπωσιακή, ανυπομονώ για τον αγώνα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles