spot_img

Norris: «Δεν θέλω να κάνω σαν υστερικός για τις μάχες μου με τον Max»

O Lando Norris προχώρησε σε μία δήλωση που θα προκαλέσει συζητήσεις, καθώς ανέφερε πως η συμπεριφορά του για τις μάχες του με τον Max Verstappen θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικές. 

Ο Lando Norris είναι δίχως αμφιβολία ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής αγωνιστικής σεζόν της Formula 1. O νικητής του Grand Prix Μαϊάμι είναι ο βασικός αντίπαλος του Μαξ Φερστάπεν, με τους δύο να έχουν ήδη μία σύγκρουση στο 2024.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων στις μεταξύ τους μάχες ο οδηγός της Red Bull Racing έχει βγει νικητής. Για το λόγο αυτό αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ασκήσει κριτική στον Νόρις για τον τρόπο που προσεγγίζει τους αγώνες και τη συμπεριφορά του εντός πίστας. Μετά τον αγώνα στο Σίλβερστον, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Τζένσον Μπάτον, προειδοποίησε τον Norris πως αν δεν αλλάξει θα έχει μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

Με την πίεση να αυξάνεται προς το πρόσωπό του, ο Norris ερωτώμενος σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει την κριτική που δέχεται, ο Βρετανός απάντησε:

«Δεν με ενδιαφέρουν. Πώς θα αντιδρούσα για τις μάχες με τον Max; Θα μπορούσα να κάνω σαν υστερικός, αλλά δεν θέλω να το κάνω. Είμαι ένας καλός τύπος και σέβομαι τους υπόλοιπους οδηγούς. Εάν ήθελα θα μπορούσα να φέρομαι ανόητα, αλλά δεν χρειάζεται».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας και τη δραματική νίκη της McLaren πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Όσο για το τι κάνει για να βελτιώνεται ως οδηγός της Formula 1 εντός κι εκτός πίστας, ο οδηγός της McLaren είπε:

«Είμαι χαρούμενος με την ισορροπία που έχω βρει. Σέβομαι το τι λέει ο κόσμος, όμως πιστεύω πως ξέρω πως πρέπει να κάνω αυτά που πιστεύω ότι ξέρω να κάνω 99% καλύτερα από τους υπόλοιπους. Πάντα προσπαθώ να βελτιώσω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύω, τον τρόπο που σκέφτομαι και τον τρόπο που μιλάω. Μπορώ να σκέφτομαι και να λέω αυτά που θέλω και μπορώ να το κάνω για εμένα καλύτερα από κάθε άλλο. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ποιος μιλάει αρνητικά για εμένα. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles