spot_img

Ο Alonso «έψησε» τον Newey να υπογράψει στην Aston Martin

Για την προσπάθειά του να πείσει τον Adrian Newey να πάει στην Aston Martin μίλησε ο οδηγός της βρετανικής ομάδας, Fernando Alonso.

Ο Fernando Alonso, με τη γνωστή του οξυδέρκεια, αποκάλυψε ότι έκανε μια τολμηρή κίνηση για να προσελκύσει τον Adrian Newey στην Aston Martin. Με την είδηση ότι ο διάσημος σχεδιαστής θα αποχωρήσει από τη Red Bull στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο Alonso δεν έχασε χρόνο. Όπως ο ίδιος παραδέχεται, πήρε την πρωτοβουλία να στείλει προσωπικό μήνυμα στον Newey, ελπίζοντας να τον πείσει να ενταχθεί στην ομάδα του.

Ο Newey, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο της Formula 1, έχει αφήσει το αποτύπωμά του με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο σχεδιασμό μονοθεσίων. Ο Alonso, κατανοώντας την αξία του, τον είδε ως το κλειδί για την αναβάθμιση της Aston Martin και προσπάθησε να αξιοποιήσει τη στιγμή.

«Ήλπιζα ότι ο Adrian θα έρθει σε εμάς όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από την προηγούμενη ομάδα του. Υπήρχαν κάποιες φήμες ότι θα πήγαινε σε άλλες ομάδες, και ρωτούσα διαρκώς τον Lawrence Stroll, τον Martin Whitmarsh και διάφορους άλλους αν είχαμε επικοινωνήσει μαζί του».

Ωστόσο, ο ίδιος ο Alonso δεν αρκέστηκε στις συζητήσεις εντός της ομάδας.

«Τελικά, αποφάσισα να επικοινωνήσω προσωπικά μαζί του. Έχω τον αριθμό του και του έστειλα αυτό το μήνυμα: “Τι έκπληξη! Αν ποτέ σκέφτεσαι μια νέα πρόκληση, θα ήθελα πολύ να δουλέψουμε μαζί”».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Η επικοινωνία του Alonso με τον Newey φαίνεται να ήταν επιτυχής, καθώς λίγο αργότερα ο LAwrence Stroll τον ενημέρωσε ότι οι διαπραγματεύσεις προχωρούσαν. Ο Alonso εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, λέγοντας:

«Όταν ο Adrian αποφάσισε να έρθει, ήμουν απίστευτα χαρούμενος, αλλά και υπερήφανος που θέλησε να δουλέψει μαζί μας και που πίστεψε στο πρότζεκτ μας».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς οι λάθος τακτικές της Mercedes καταστρέφουν αγώνες της κόντρα στις επιθυμίες του Lewis Hamilton

Δείτε την ομάδα του Automotonews να αναλύει πώς μπορούν οι αγώνες της Formula 1 να γίνουν ακόμη πιο συναρπαστικοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles