spot_img

Ο Alonso παραδέχεται πως θα αργήσει να φανεί η δουλειά του Newey

Για να οδηγήσει μονοθέσιο το οποίο έχει επιμεληθεί ο Adrian Newey, o Fernando Alonso θα χρειαστεί να περιμένει αρκετό καιρό, όπως παραδέχθηκε ο Ισπανός.

Η μεγάλη μεταγραφή επισημοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και ο Adrian Newey θα εργάζεται από την 1η Μαρτίου 2025 στην Aston Martin F1, αποχωρώντας από τη Red Bull Racing. Οι ετήσιες απολαβές του 65χρονου αεροδυναμιστή στη βρετανική ομάδα θα υπολείπονται μόνο αυτών του Lewis Hamilton και Max Verstappen στον κόσμο της Formula 1.

Στο περιθώριο του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, ο Fernando Alonso ρωτήθηκε αν ο Newey  θα έχει επιρροή και στο μονοθέσιο της Aston Martin για το 2025:

«Δεν το νομίζω. Θα ήθελα να απαντήσω “ναι”, όμως ειλικρινά δεν το πιστεύω. Όταν θα αρχίσει να εργάζεται στην Aston Martin τον Μάρτιο του 2025, όλες οι ομάδες θα εστιάζουν στα μονοθέσια του 2026 και τις αλλαγές των κανονισμών. Δεν θα αξίζει να ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο και πόρους στο μονοθέσιο του 2025, εκτός κι αν μάχεσαι για τον τίτλο. Ελπίζω να κάνουμε την έκπληξη, αλλά αμφιβάλλω. Οπότε θεωρώ ότι το μονοθέσιο του 2026 θα είναι το πρώτο στο οποίο θα έχει επιρροή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Oscar Piastri στο GP Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Ο 43χρονος Ισπανός παραδέχτηκε ότι έστειλε αρκετά sms στον Βρετανό αεροδυναμιστή προκειμένου να τον επηρεάσει υπέρ της Aston Martin, αλλά και ότι είχε συζήτηση μισής ώρας μαζί του στο περιθώριο του Ιστορικού Grand Prix Μονακό, τον περασμένο Μάιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles