spot_img

O Alonso προβλέπει εφιάλτες για την Aston Martin στο Μονακό

Μόνο αισιόδοξος δεν είναι ο Fernando Alonso για τις δυνατότητες της Aston Martin στον επερχόμενο αγώνα της Formula 1 στο Μονακό.

Από τη μέρα που ο Fernando Alonso έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Aston Martin, η βρετανική ομάδα ξεκίνησε να παραπαίει. Στον αγώνα της Ίμολα παρουσίασε ένα πολύ μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων με 9 καινούργια εξαρτήματα στην AMR24, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, καθώς οι Alonso και Lance Stroll δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να αντλήσουν την απόδοση που θα ήθελαν. Κανένας εκ των δύο δεν προκρίθηκε στο Q3 στις κατατακτήριες δοκιμές, με τον Alonso να είναι 19ος . Στον αγώνα ο Stroll πήρε τους δύο βαθμούς της 9ης θέσης, ενώ ο Alonso πήρε κατάταξη 19ος στο χειρότερο τριήμερό του στα πράσινα.

Επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι το Grand Prix Μονακό το τριήμερο 24-26 Μαΐου. Ο Alonso ρωτήθηκε σχετικά με το τι περιμένει στο Πριγκιπάτο και οι δηλώσεις του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αισιόδοξες.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα εξαρτηθεί από το μονοθέσιο. Αν το μονοθέσιο είναι δύστροπο τότε θα είναι βασανιστήριο η προσπάθεια να κινηθείς γρήγορα στο Μονακό. Πρώτα πρέπει να βρούμε ένα σωστό στήσιμο στο μονοθέσιο κι έπειτα να αντλήσουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο Σάββατο γιατί την Κυριακή θα δούμε κάτι ανάλογο με την Ίμολα, δεν θα προσπεράσει κανένας. Οπότε, θα κάνουμε τη μεγαλύτερη προσπάθεια το Σάββατο. Ευελπιστώ πως ο τέλειος γύρος θα έρθει στον επόμενο αγώνα».

Ο Alonso μετά την Ίμολα υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας οδηγών, καθώς τον ξεπέρασε ο Lewis Hamilton της Mercedes-AMG.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles