spot_img

O Norris δοκιμάζει την υπομονή της McLaren με τα λάθη του

Τα συνεχόμενα λάθη του Lando Norris στους τελευταίους αγώνες κι ενώ έχει ένα εξαιρετικό μονοθέσιο έχουν προκαλέσει την ανησυχία της McLaren Racing.

Στα τελευταία 4 Grand Prix της Formula 1 η McLaren Racing έχει ένα από τα ταχύτερα μονοθέσια του grid. Σε ορισμένους αγώνες μάλιστα είχε το ταχύτερο, όμως κατάφερε να κερδίσει μόνο στην Ουγγαρία με τον Oscar Piastri. Μια σειρά από λάθη και κακές στρατηγικές δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ουόκινγκ να έχει περισσότερες πρωτιές.

Ο Lando Norris, παρά την ταχύτητα που έχει δείξει, έχει απογοητεύσει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω των λαθών του. Σε Ισπανία και Ουγγαρία δεν κατάφερε να μετουσιώσει την pole position σε νίκη, ενώ στο GP Βελγίου περιόρισε τις πιθανότητές του στον εναρκτήριο γύρο, βγαίνοντας εκτός πίστας.

Τα συνεχόμενα λάθη του Norrisέχουν δημιουργήσει προβληματισμό εντός της McLaren, με τον επικεφαλής της, Andrea Stella να το παραδέχεται δημόσια.

«Ο Norris κάνει πολύ συχνά λάθη στο ξεκίνημα των αγώνων. Πρέπει να αναλύσουμε εάν αυτό είναι κάποια σύμπτωση ή υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Ο Ιταλός αποκάλυψε πως θα γίνει διεξοδική έρευνα τις επόμενες ημέρες ώστε να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα.

«Πρέπει να θυμόμαστε πως αυτά είναι μικρά συμβάντα. Στο Σπα ο Norris βγήκε εκτός γραμμής γιατί του απέσπασε την προσοχή το τι γινόταν στην εσωτερική του. Τόσο με τον Lando όσο και με τον Oscar προσπαθούμε να αναλύσουμε διάφορες καταστάσεις και βλέπουμε πού μπορούμε να βελτιωθούμε. Όσο για τον Lando, παρατηρούμε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που τείνουν να συμβαίνουν στο ξεκίνημα των αγώνων. Πρέπει να εξετάσουμε λοιπόν τα στοιχεία και να δούμε εάν υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτά που γίνονται ή είναι τυχαία συμβάντα».

Ο Lando Norris είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας οδηγών με 199 βαθμούς, 78 πίσω από τον Max Verstappen.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles