spot_img

Ο Norris γνώριζε από νωρίς πως θα κερδίσει

Ο Lando Norris μίλησε για τον αγώνα του στην Ολλανδία και το πώς κατάλαβε ότι θα φτάσει στη δεύτερη νίκη του στη Formula 1.

Για τρίτη φορά φέτος – μετά την Βαρκελώνη και τη Βουδαπέστη – ο Lando Norris έχασε στην εκκίνηση την πρώτη θέση. Όμως στο Ζάντβορτ, o 24χρονος οδηγός της McLaren πέρασε τον Max Verstappen και έφθασε σε μια επιβλητική νίκη. Τη δεύτερη της καριέρας του στη Formula 1.

Σχετικά με το αν η προσπέραση επί του Verstappen στον 18ο γύρο του Grand Prix Ολλανδίας, τον έκανε να νιώσει σίγουρος για τη νίκη, ο 24χρονος Βρετανός απάντησε:

«Το αντιλήφθηκα από τον 5ο-6ο γύρο, όταν περίμενα ο Verstappen να πιέσει και να ανοίξει τη διαφορά αλλά δεν το έκανε. Ο ρυθμός του έπεφτε και ο δικός μου βελτιωνόταν. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα μέσα στο μονοθέσιο. Ειδικά αφού τον πέρασα, πίεσα και είχα ελεύθερο δρόμο μπροστά μου. Αυτή η νίκη μου δίνει απίστευτα συναισθήματα. Δεν θα έλεγα ότι έκανα τον τέλειο αγώνα, λόγω της κακής εκκίνησης για μία ακόμα φορά. Μετά όμως όλα πήγαν εξαιρετικά, είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Το μονοθέσιο είχε απίστευτη απόδοση. Ένιωσα άνετα, μπόρεσα να πιέσω και να περάσω τον Max που ήταν το σημαντικό. Ένας αγώνας με δυσκολίες, όμως απολαυστικός».

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 27/8 στις 21:00 (9μμ) την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Ολλανδίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Ερωτηθείς αν ο «πορτοκαλί στρατός» (σ.σ. οι οπαδοί του Max Verstappen) τον βοήθησε, λόγω του ίδιου χρώματος που έχει η McLaren, ο Norris αστειεύτηκε:

«Έχουμε πολλούς φίλους εδώ και εγώ προσωπικά έχω αρκετούς Ολλανδούς υποστηρικτές. Τους ευχαριστώ θερμά. Είμαι σίγουρος ότι ορισμένοι απογοητεύτηκαν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles