spot_img

O Norris προβλέπει δύσκολη εκκίνηση και γρήγορο Verstappen στον αγώνα

Ο Lando Norris μίλησε για την κατάκτηση της τέταρτης pole position του στη Formula 1 και το γεγονός πως περιμένει μια μεγάλη πρόκληση στο Grand Prix Ολλανδίας.

Την τέταρτη pole position της καριέρας του στη Formula 1 κατέκτησε ο Lando Norris στο Grand Prix Ολλανδίας. Ο οδηγός της McLaren σημείωσε χρόνο 1:09.673 στο Q3, που ήταν αρκετός για να του δώσει την πρώτη θέση στο grid της Κυριακής και να σπάσει το σερί του Μαξ Φερστάπεν με τρεις συνεχόμενες pole στην πατρίδα του.

Τις δύο προηγούμενες φορές που εκκίνησε από την πρώτη θέση – σε Βαρκελώνη και Ουγγαρία φέτος – ο οδηγός της McLaren δεν κατάφερε να διατηρηθεί επικεφαλής στην πρώτη στροφή. Ο 24χρονος Βρετανός κλήθηκε να σχολιάσει αν η μικρότερη απόσταση έως την πρώτη στροφή που έχει το Ζάντβορτ σε σχέση με τις δύο άλλες πίστες θα τον βοηθήσει.

«Είμαι ενθουσιασμένος ενόψει του αγώνα της Κυριακής, η εκκίνηση θα είναι δύσκολη. Ο Verstappen είναι γρήγορος αυτές τις δύο μέρες εδώ, θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση και θα δώσει μάχη. Ειδικά μέσα στην πατρίδα του».

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 27/8 στις 21:00 (9μμ) την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Ολλανδίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

 

Σχετικά με την απόδοση του ίδιου και της ομάδας του, ο Norrisδήλωσε:

«Ήταν μία εκπληκτική μέρα, είναι ωραίο που επιστρέψαμε στη δράση και πήρα την pole position. Οι κατατακτήριες κύλησαν πολύ καλά για εμάς και κάναμε καλούς γύρους, ειδικά τον τελευταίο που είναι και ο πιο σημαντικός. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά».

Ο Norris ρωτήθηκε πώς μένει ανεπηρέαστος από τις καιρικές συνθήκες, τη βροχή και το δυνατό άνεμο.

«Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη από ό,τι φαίνεται. Σε κάθε γύρο δεν ξέρεις τι να περιμένεις και ποια είναι τα όρια. Αυτή είναι όμως η δουλειά μας. Το μονοθέσιο είναι εξαιρετικό, φέραμε ορισμένες αναβαθμίσεις σε αυτό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles