spot_img

O Russell δεν θα υποτιμήσει την ταχύτητα του Antonelli

O George Russell περιμένει τον νέο του teammate στη Mercedes-AMG F1 να είναι ταχύτατος από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν της Formula 1.

Για πρώτη φορά μετά το 2012 η Mercedes θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Formula 1 δίχως τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός άφησε τη γερμανική ομάδα για λογαριασμό της Scuderia Ferrari και με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Τη θέση του στη γερμανική ομάδα θα πάρει ο Kimi Antonelli. Ο Ιταλός, ο οποίος αγωνίστηκε στη Formula 2 το 2024 και πήρε 2 νίκες, είναι μόλις 18 ετών και καλείται να αντικαταστήσει τον πιο επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία της Formula 1.

Η παρουσία του στο grid δεν πρόκειται να υποτιμηθεί από τους αντιπάλους του και πρώτος από αυτούς που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τον Antonelli είναι ο νέος του teammate, George Russell. Ο Βρετανός αναφέρθηκε στον νεαρό Ιταλό και έβαλε τον εαυτό του στη θέση ενός 18χρονου οδηγού.

«Πιστεύω πως θα με κρατήσει σε εγρήγορση. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Σκέφτομαι πολλές φορές πως ήμουν στα 18 μου. Σήμερα δεν νιώθω ταχύτερος από τότε, νιώθω πως έχω περισσότερη ταχύτητα. Γνωρίζω πώς να αντιμετωπίσω την πίεση της Formula 1 και όλα όσα συνεπάγονται όταν εργάζεσαι μαζί με άλλα 2.000 άτομα. Όσον αφορά την ταχύτητα ή την έχεις ή όχι. Πιστεύω πως ο Antonelli το’ χει, οπότε θα τον σεβαστώ πολύ. Ως ομάδα θα δουλέψουμε πολύ καλά. Μπορώ να πω ότι ανυπομονώ να δω τι μπορεί να πετύχει. Δεν πρέπει ποτέ να είμαστε αφελής, ειδικά με τους νέους οδηγούς που έρχονται στη Formula 1. Θυμάμαι όταν ήμουν στην ηλικία αυτή έκαιγε μια φλόγα μέσα μου».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανασκόπηση της σεζόν του 2024 και τις προβλέψεις μας για το 2025 στο παρακάτω βίντεο.

Η Mercedes επέλεξε για πρώτη φορά μετά το 2017 να μην κάνει την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου στην πίστα του Σίλβερστον. Αντ’ αυτού θα το δούμε στις 24 Φεβρουαρίου μέσα από ψηφιακές εικόνες στους λογαριασμούς της στα social media. Τα χρώματα της W16 θα τα μάθουμε λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στην εκδήλωση της Formula 1 στην O2 Arena στις 18 Φεβρουαρίου.

Στις 25 Φεβρουαρίου οι Ράσελ και Αντονέλι θα οδηγήσουν τo φετινό τους μονοθέσιο στην πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν ως μέρος του προγραμματισμένου shakedown της Mercedes. Το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι χειμερινές δοκιμές στην πίστα του Μπαχρέιν υπό την παρουσία και των 10 ομάδων του grid.

@stathiskokko F1 2025 FIRST PREDICTIONS !!! #f1 #f1gr #F1greece #greekf1 #f1greek #f1tiktok #f1predictions #f12025 #f12025predictions #fyp #f1tiktok #f1fyp #F1fans #ferrarif1 #mclarenf1 #mercedesf1 #redbullracing #fy #formulaone #ελληνικοτικτοκ #φ1 #φορμουλα1 #formula1 #φ12025 #ελλαδα🇬🇷 ♬ original sound – Stathis Kokkorogiannis

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Βρείτε μας στο TikTok
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles