spot_img

Ο Sainz «φλερτάρει» με μετακίνηση… σοκ στη Williams

Ο επόμενος προορισμός του Carlos Sainz ενδέχεται να είναι η Williams Racing και όχι η Audi ή η Mercedes-AMG όπως έλεγαν οι αρχικές φήμες.

Ο Carlos Sainz τους τελευταίους μήνες αναζητεί την κατάλληλη επιλογή ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Formula 1. O Ισπανός αποχωρεί από τη Scuderia Ferrari στο τέλος της σεζόν, καθώς τη θέση του θα πάρει ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton.

Οι επιλογές είναι αρκετές, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με κάποια ομάδα. Ο πιθανότερος προορισμός του μέχρι πρότινος ήταν η Audi, ωστόσο η αβεβαιότητα σχετικά με το πότε η γερμανική ομάδα θα είναι ανταγωνιστική προκάλεσε ενδοιασμούς στον 29χρονο.

Επιπλέον ο Σάινθ έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα τόσο με τη Mercedes-AMG, όσο και με τη Red Bull Racing. Παρά τα εξαιρετικά δείγματα ταχύτητας που έχει δείξει μέχρι τώρα στο 2024, ο 29χρονος δεν είναι στην κορυφή της λίστας τους.

Στο περιθώριο του Grand Prix Μονακό (24-26 Μαΐου), οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Σάινθ στη Formula 1 έχουν πάρει «φωτιά». Σύμφωνα με το Autosport, o νικητής του φετινού GP Αυστραλίας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Williams Racing για μία θέση στη βρετανική ομάδα το 2025.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

«Στο παρασκήνιο γνωρίζω περισσότερα για το μέλλον μου. Υπάρχουν φήμες που κυκλοφορούν αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα αφήσω τίποτα να μου ξεφύγει. Θα βάλω όλες μου τις επιλογές στο τραπέζι και θα πάρω τη σωστή απόφαση. Όταν αποφασίσω, όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα. Απλά θέλω να έχω όλα όσα θέλω στο επόμενο συμβόλαιό μου», είπε ο Sainz στη συνέντευξη Τύπου του GP Μονακό.

Η Williams πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alex Albon για τα επόμενα χρόνια. Σε περίπτωση που υπογράψει και τον Sainz, τότε θα έχει στη σύνθεσή της δύο πολύ δυνατούς οδηγούς.

Πλέον φαντάζει δεδομένο πως τόσο η Mercedes-AMG όσο και η Red Bull Racing δεν έχουν χώρο για τον Sainz. Η γερμανική ομάδα φαίνεται πως έχει στραφεί αποκλειστικά στον Kimi Antonelli, ενώ οι «ταύροι» επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Sergio Perez.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles