spot_img

Ο θυμός του Hamilton που έκανε τον Piastri να νιώσει άβολα

Ο οδηγός της McLaren, Oscar Piastri μίλησε για μία πολύ άβολη στιγμή που συνέβη πριν από μερικούς μήνες και είχε πρωταγωνιστή τον Lewis Hamilton της Mercedes.

Ο Oscar Piastri διανύει τη δεύτερη σεζόν του στη Formula 1. Στους 40 αγώνες τους οποίους έχει συμμετάσχει, ο Αυστραλός έχει ανέβει 9 φορές στο βάθρο των νικητών. Στις δύο από αυτές τις παρουσίες, έχει ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Μία εκ εμφανίσεών του στις τρεις πρώτες θέσεις του βάθρου, έχει μείνει χαρακτηριστικά στη μνήμη λόγω του τι ακριβώς προηγήθηκε στην αίθουσα αναμονής πριν την απονομή. Ο Piastri μίλησε για την πιο άβολη στιγμή που έζησε πριν από το βάθρο των νικητών στο βρετανικό Cosmopolitan.

«Η πιο άβολη στιγμή ε; Δεν έχω πάρει πολλά βάθρα και δεν έχω βρεθεί σε πολλά δωμάτια αναμονής, αλλά η πιο αμήχανη στιγμή ήταν μετά τον αγώνα στο Σπα. Τότε κέρδισε ο George Russell και δεύτερος ήταν ο Lewis Hamilton. Εγώ τερμάτισα στην 3η θέση αλλά λίγη ώρα μετά ο George αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα. Το κλίμα ήταν τεταμένο. Ο Λιούις είχε οδηγήσει έναν πάρα πολύ καλό αγώνα. Έπρεπε να ήταν αυτός που θα κέρδιζε τον αγώνα με άνεση οπότε κατάλαβα ακριβώς πως ένιωθε εκείνη τη στιγμή. Κατάλαβα αμέσως πως ο Lewis δεν είχε καμία διάθεση για συζήτηση. Αυτό που έκανα ήταν να δω τα highlights στην οθόνη κι έμεινα σιωπηλός».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.


Ο Hamilton ήταν απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τη Mercedes για τη διαχείριση του αγώνα της στο Σπα. Ο Βρετανός είχε την πρωτοπορία για το μεγαλύτερο μέρος του Grand Prix, όμως δεν είχε ειδοποιηθεί για την αλλαγή στη στρατηγική του George Russell σε ένα pit-stop, ο οποίος ήταν αρκετές θέσεις πίσω.

Μην έχοντας ενημέρωση, δεν προσάρμοσε τον αγώνα του για να παλέψει με τον teammate του, τον οποίο δεν κατάφερε να περάσει στους τελευταίους γύρους.

Τι πραγματικά ισχύει όμως με την περίφημη low-drag spec πίσω αεροτομή της McLaren; Η ομάδα του AMN κάνει τη δική της ανάλυση και εξηγεί εάν είναι ή όχι εντός κανονισμών και τι θα ακολουθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles